Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Så Volvo\'en til drapssiktet svoger

Nytt vitne i Dung-saken i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et nytt vitne har meldt seg i Dung-saken, og politiet har satt i gang nye søk og ønsker nye avhør med de siktede.

Vitnet var i fjor sommer på vei hjem fra St. hans-feiring da han ved midnatt kjørte forbi Kjøkkelvik skole.

Han så en voksen mann i nærheten av skolen ved en parkert Volvo, som skal ha hatt de samme ytre kjennetegnene som bilen til den drapssiktede svogeren til Dung Tran Larsen, skriver Bergens Tidende.

- Tipset er konkret og har mange interessante sider ved seg. Stedet vitnet så denne bilen er maks en kilometer i luftlinje fra de drapssiktedes bolig, sier politiinspektør Tore Salvesen i Hordaland politidistrikt.

Reagerte på bilde

Vitnet så bare en person, men fikk følelsen av at det kunne sitte noen i passasjersetet. Vitne har oppholdt seg i utlandet i et år, men reagerte da han så et bilde av eiendommen til den drapssiktede svigerfamilien i Krabbedalen.

På bildet dro han kjensel på familiens blå Volvo.

På bakgrunn av vitnets forklaring har politiet nå satt i gang søk i området hvor bilen sto parkert.

Løfter på kumlokk

- Vi har løftet på kumlokk i området, og søkt med hunder hundre meter opp i fjellsiden. Vi hadde også med en politimann med geologiutdanning for å se om det var noen spor etter steder det hadde vært gravd det siste året, sier Salvesen.

Politiet har også forsøkt å få nye avhør med Dung Tran Larsen ektemann og svoger.

- Min klient føler han har svart på alle spørsmål. Det eneste nye nå er at en bil som ligner til bilen til en i familien skal være sett en eller annen plass. Det blir for tynt, sier ektemannens advokat, Frode Skogvold, til Bergens Tidende. (NTB) .

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!