Saarinen spiller

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): RBKs Janne Saarinen har friskmeldt seg selv til Inter-kampen.

Rosenborgs finske venstreback har slitt med en muskelskade i låret i de siste kampene. Saarinen har vært plaget av skaden siden Brøndby-kampen og kjente det også mot Vålerenga i helga.

Under gårsdagens trening var Saarinen usikker, men etter dagens økt på Lerkendal var han sikker i sin sak:

- Det går bra. Jeg er spilleklar.

Han tror ikke han tar noen sjanser med å spille morgendagens kamp.

- Jeg kjente ingenting i dag, og håper det har gått over nå, sier Saarinen til Dagbladet.no.

Finnen ser fram til å møte Inters stjernegalleri. Han er uansett forberedt på å få en god motspiller å hanskes med på Inters høyrekant, men han har ingenting mot at det blir Sergio Conceicao.

Saarinen hadde portugiseren som hovedoppgave da Finland slo Portugal 4-1.

- Jeg hadde bra kontroll da. Jeg vet ikke om han spiller i morgen, men uansett blir det en bra spiller jeg møter, sier Saarinen.

Rosenborg gjennomførte sin siste trening før Inter-kampen i ettermiddag. Ut fra treninga kan det se ut som om det er mest usikkerhet omkring hvem som starter på Rosenborgs høyrekant. Dagfinn Enerly og Azar Karadas kjemper om kantplassen.

Roar Strand må nok en gang ta til takke med backplassen. Mellom Strand og Saarinen starter Christer Basma og Erik Hoftun. Odd Inge Olsen, Bent Skammelsrud og Ørjan Berg utgjør midtbanetrioen.

Trolig RBK-ellever:

Arni Gautur Arason - Roar Strand, Christer Basma, Erik Hoftun, Janne Saarinen - Odd Inge Olsen, Bent Skammelsrud, Ørjan Berg - Dagfinn Enerly/Azar Karadas, Frode Johnsen, Harald Brattbakk.

(Dagbladet.no)

KLARE TIL KAMP:</B> Arni Gautur Arason og Janne Saarinen spiller mot Inter i morgen. Foto: SCANPIX