Saboterer super-planene

88 prosent av Dagbladet.nos lesere må skuffes: Egil «Drillo» Olsen trekker seg fra «Knoll og Tott»-planene og vil ikke trene landslaget med Nils Arne Eggen.

Egil Olsen hevder nyheten om at han åpner for å trene fotballandslaget sammen med Nils Arne Eggen er «storm i et vannglass». Det var nok mange som skvatt i godstolen da Nils Arne Eggen og Drillo i intervju med TV 2 mandag åpnet for å trene landslaget sammen.

I en uhøytidelig avstemming på Dagbladet.no svarte 88 prosent at de gjerne så Nils Arne Eggen og Drillo som trenerduo for landslaget når Nils Johan Semb går av.

Drillo var blant dem som ble overrasket da han fikk høre om innslaget.

- Dette er nytt for meg. Jeg er blitt fortalt at Nils Arne skal ha sagt et eller annet. Det tar jeg av erfaring med en klype salt. Jeg er nødt til å prate med Nils Arne og høre hva han har sagt og tenkt før jeg kan si noe mer, sa Drillo til NRK.

- Det er storm i et vannglass. Det ser ut som det er veldig løse ting som er satt sammen til noe som er veldig aktuelt. Jeg ser det som overhodet ikke aktuelt å overta landslaget.

- Storm i et vannglass

I innslaget til TV 2 sa Nils Arne Eggen blant annet:

- Det kunne kanskje blitt en bra duo en gang i framtiden...

- Egil Olsen og Nils Arne Eggen?

!-Ja, for eksempel. Det er ingen som har mer erfaring til sammen.

TV 2 hadde også et intervju med Egil «Drillo» Olsen og hevdet at den tidligere landslagssjefen «likte utspillet» til Eggen.

- Vi er et bra team. Så får vi kanskje slått i hjel noen myter om at vi står milevis unna hverandre i synet på fotball. Det gjør vi definitivt ikke. Det fotballmessige ville gått veldig bra, sa Drillo til TV 2.

På spørsmål om det virkelig er aktuelt å ta jobben som landslagstrener sammen med Eggen, svarte Drillo følgende:

- La nå de to kampene mot Spania gå i fred og ro, så skal jeg snakke med Nils Arne i mellomtiden.

(NTB)