Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sachenbacher-Stehle ble tatt for doping i OL - kan konkurrere igjen allerede nå

Utestengt i et halvt år.

TILBAKE:  Evi Sachenbacher-Stehle kan konkurrere igjen. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV
TILBAKE: Evi Sachenbacher-Stehle kan konkurrere igjen. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV Vis mer

Tyske Evi Sachenbacher-Stehles dopingutestengelse ble fredag omgjort til et halv år. Hun kan dermed fortsett skiskytterkarrieren med umiddelbar virking.

Det bestemte Idrettens voldgiftsrett (CAS) fredag. Sachenbacher-Stehle avga positiv dopingprøve under OL i Sotsji og ble fratatt fjerdeplassen på sprinten.

Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) utestengte henne i utgangspunktet i to år, men CAS omgjorde avgjørelsen fredag.

OL-sprinten ble arrangert 17. februar. Det betyr at hun kan forsette karrieren i verdenscupåpningen i Östersund neste helg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling