Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sachenbacher-Stehle legger opp

Gir seg etter dopingprøven.

SLUTTER:  Skiskytteren Evi Sachenbacher-Stehle har bestemt seg for å avslutte karrieren. Foto: AP Photo/Felipe Dana
SLUTTER: Skiskytteren Evi Sachenbacher-Stehle har bestemt seg for å avslutte karrieren. Foto: AP Photo/Felipe Dana Vis mer

Den tyske skiskytterstjernen Evi Sachenbacher-Stehle (34) har bestemt seg for å legge opp.

Det bekreftet hun til den tyske TV-kanalen ARD søndag. Nyheten kom 16 dager etter at Idrettens voldgiftsrett (CAS) reduserte Sachenbacher-Stehles dopingutestengelse til et halvt år. Hun var i utgangspunktet utestengt i to år.

Dermed hadde hun allerede sonet ferdig straffen og hadde muligheten til å gå på en ny verdenscupsesong. Men det orker ikke tyskeren.

- Jeg har mistet tre måneder med trening og føler meg ikke like sterk. I vinter kan jeg ikke konkurrere slik jeg ønsker, og derfor har jeg valgt å avslutte karrieren, sier Sachenbacher-Stehle til ARD.

Hun avga en positiv dopingprøve under OL. Det førte til at hun ble fratatt fjerdeplassen hun tok på fellesstarten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling