NY REKORD:  Sadio Mané scoret tre ganger i løpet av to minutter og 56 sekunder mot Aston Villa. Foto: Reuters / Stefan Wermuth
NY REKORD: Sadio Mané scoret tre ganger i løpet av to minutter og 56 sekunder mot Aston Villa. Foto: Reuters / Stefan WermuthVis mer

Sadio Mané scoret hat trick på under tre minutter

Tidenes raskeste hat trick i Premier League.

Southampton - Aston Villa 6-1

(Dagbladet): Aston Villa spiller for unngå nedrykk, mens Southampton ikke har like mye å spille for. Men det var likevel vertene som klinte til fra start av, og sørget for at det ble skrevet Premier League-historie på St. Marys.

For hjemmelagets spiss Sadio Mané brukte under tre minutter på å score tre mål!

To minutter og 56 sekunder er den offisielle tiden til Sadio Mané, som dermed har slått Robbie Fowlers rekord.

Southampton-spisset startet det hele i det 13. minutt. Han ble stusset igjennom av Pelle. Alene med Shay Given var litt heldig før han fikk satt ballen i nettmaskene.

Minuttet senere luktet Shane Long et tilbakespill. Han fikk pirket ballen bort fra Given før han gikk ned, og da fulgte Mané opp, og han fikk en enkel jobb med å sette ballen i det tomme buret.

Og før kampuret hadde passert 16 minutter var rekorden et faktum. Og spissens tredje scoring var også den vakreste. Med innsiden av foten satte ballen opp i retning krysset via hånda til Given.

Den gamle rekorden hadde Robbie Fowler. For Liverpool scoret han tre ganger mot Arsenal i løpet av fire minutter og 23 sekunder i 1994.

Etter Sadio Manés hat trick har Shane Long scoret to ganger. Det siste en perle av et langskudd.

Rett før pause pyntet Christian Benteke på resultatet da han reduserte til 5-1.

2. omgangen bød på en scoring til hjemmelaget.

Artikkelen oppdateres!