Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Særforbundene er fornøyde

Sport.no er best på breddedekning.

(Dagbladet.no): Sport.no vant i går gull i klassen Åpen klasse nettsted, i Årets avisside,. Blant annet var breddedekninga av de litt mindre populære idrettene en viktig faktorene for kåringa.

Dagbladet.no har i dag vært i snakk med fem personer, som alle har sentrale stillinger i sine idretter, for å høre hva de selv mener om sportssidene våre. De fikk alle de samme tre spørsmålene:

- Hva synes du om sidene våre?

- Hva synes du om at din idrett har en egen spalte hvor deres nyheter kommer ut fortløpende?

- Hva ønsker du av Sport.no i framtida?

Kjetil Hildeskor, generalsekretær i friidrettsforbundet


- Jeg liker nettet mye bedre enn papir. Det har noe å gjøre med samarbeidet Sport.no har mellom breddeidrettene. Jeg er inne av og til og pleier å finne det jeg leter etter.

- Det var det som var Dagbladets store fremskritt.

TOK 4. PLASSEN: Ikke mange fikk med seg de norske innebandyjentenes innsats under VM i fjor. Foto: Scanpix
TOK 4. PLASSEN: Ikke mange fikk med seg de norske innebandyjentenes innsats under VM i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

- Kanskje enda bredere saker. Det hadde vært fint med flere reportere tilstede ved arrangementer.

Kirsten Birkeland, informasjonssjef i håndballforbundet

- Sport.no er en veldig bra side. Det er innimellom vinklinger andre ikke har, det setter jeg pris på. Noen ganger savner jeg viktig håndballstoff som ikke kommer med.

- Det er veldig ålreit at håndballnyhetene alltid kommer fram. Selv om Dagbladet ikke alltid har egne artikler, får vi muligheten til å legge ut saker gjennom sidene. Bloggingen ser jeg spesielt at den yngre gruppen interesserer seg for. Hyggelig å se at de bruker tiden til å diskutere og engasjere seg.

- Enkelt og greit, mer om håndball, he he. At man fortsetter å være kreative.

Thomas Jonsson, generalsekretær i innebandyseksjonen i bandyforbundet

- Jeg leser dem hver dag. Blant annet har det vært en del ting om oss som de andre riksdekkende mediene ikke har hatt. Jeg tror det er viktig for norsk media å dekke de mindre idrettene. Det norske har for stor interesse for breddedekning av idrett.

- Vi i bandyforbundet er veldig fornøyde med det. For eksempel under damelandslagets VM i Singapore var Dagbladet eneste avis som gjorde noe ut av det.

- Ennå mer oppfølging på saker som ikke alltid har den store medieessensen, men er interessant for de som driver med hver enkelt idrett.

Svein Gaute Hølestøl, sportssjef i sykkelforbundet

- De er kurante. Har ikke noe å utsette på verken bilder eller layout. Dekninga er jevnt over bra.

- Det er mye mer interessant å følge med når man lettere har tilgang på siste nytt.- Ikke fullt så mye fotball som det er nå. Mer dekning av alle de kule, mindre idrettene som drives her i landet ville vært bra.

Brynjar Skjærli, redaktør langrenn.com

- Jeg synes de har blitt veldig bra. Det at man prøver å få en bred dekning av ikke bare de mest populære idrettene tror jeg er lurt. Ser man på alle som bedriver eller har noe med annen idrett å gjøre, så kommer man opp opp i mot en million. Det er nok smart å høre på dem og.

- For oss har det vært positivt å samarbeide med Dagbladet, og få overskriftene ut både på Sport.no, og på egne sider.

- Alt handler i og for seg om ressurser. Hvis man hadde hatt ubegrensede midler kunne man fått til noe som var enda bedre. Jeg tror Dagbladet er inne på noe, og hvis de også klarer å videreutvikle seg kan ting bli meget bra.

  • Langrenn.com er ikke et særforbund.

    Debatt
    Hva er bra på Sport.no, og hva må det bli mer av?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling