Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sæternes blir hovedtrener i Sandnes Ulf

Nordlie skal være ferdig.

KLAR FOR SANDNES ULF: EIK melder at Bengt Sæternes' kontrakt med klubben er terminert med umiddelbar virkning, fordi han blir hovedtrener i Sandnes Ulf.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
KLAR FOR SANDNES ULF: EIK melder at Bengt Sæternes' kontrakt med klubben er terminert med umiddelbar virkning, fordi han blir hovedtrener i Sandnes Ulf. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): EIK melder i kveld at Bengt Sæternes er ferdig i klubben, og blir hovedtrener i Sandnes Ulf.

Mye tyder dermed på at klubbens hovedtrener frem til nå, Tom Nordlie, er ferdig i den jobben. Blant annet Aftenposten melder at han er ferdig.

Nordlie ble ansatt i klubben i juli for å prøve å berge klubben fra nedrykk. Det lykkes ikke, og Nordlie har vært vag om sin framtid i klubben.

- Vi kan bekrefte at vi har hatt samtaler med Bengt, men har ikke ytterligere kommentarer rundt det i kveld, skriver kommunikasjonsansvarlig i Sandnes Ulf, Morten Wiik Larsen, i en tekstmelding til Dagbladet.

Sæternes har spilt toppfotball gjennom en årrekke, og har blant annet vært i Brann, Vålerenga og Viking i karrieren. Kontrakten med EIK er terminert med øyeblikkelig virkning, noe Egersund-klubben kaller «sterkt beklagelig».

- EIKs hovedtrener de siste 2 sesongene har valgt å forlate klubben for å bli ny hovedtrener i Sandnes Ulf. Dette på tross av at EIK og Sæternes så sent som i forrige uke signerte en avtale som skulle gjort ham til hovedtrener for EIKs A-lag også i 2015 sesongen, skriver klubben på sine hjemmesider.

Tom Nordlie har ikke besvart Dagbladets henvendelse søndag kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling