- Sæternes blir hovedtrener i Sandnes Ulf

Nordlie skal være ferdig.

KLAR FOR SANDNES ULF: EIK melder at Bengt Sæternes' kontrakt med klubben er terminert med umiddelbar virkning, fordi han blir hovedtrener i Sandnes Ulf.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
KLAR FOR SANDNES ULF: EIK melder at Bengt Sæternes' kontrakt med klubben er terminert med umiddelbar virkning, fordi han blir hovedtrener i Sandnes Ulf. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): EIK melder i kveld at Bengt Sæternes er ferdig i klubben, og blir hovedtrener i Sandnes Ulf.

Mye tyder dermed på at klubbens hovedtrener frem til nå, Tom Nordlie, er ferdig i den jobben. Blant annet Aftenposten melder at han er ferdig.

Nordlie ble ansatt i klubben i juli for å prøve å berge klubben fra nedrykk. Det lykkes ikke, og Nordlie har vært vag om sin framtid i klubben.

- Vi kan bekrefte at vi har hatt samtaler med Bengt, men har ikke ytterligere kommentarer rundt det i kveld, skriver kommunikasjonsansvarlig i Sandnes Ulf, Morten Wiik Larsen, i en tekstmelding til Dagbladet.

Sæternes har spilt toppfotball gjennom en årrekke, og har blant annet vært i Brann, Vålerenga og Viking i karrieren. Kontrakten med EIK er terminert med øyeblikkelig virkning, noe Egersund-klubben kaller «sterkt beklagelig».

- EIKs hovedtrener de siste 2 sesongene har valgt å forlate klubben for å bli ny hovedtrener i Sandnes Ulf. Dette på tross av at EIK og Sæternes så sent som i forrige uke signerte en avtale som skulle gjort ham til hovedtrener for EIKs A-lag også i 2015 sesongen, skriver klubben på sine hjemmesider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer