Sæternes neste

BODØ (Dagbladet): I går forberedte proffagent Rune Hauge Glimt-spiss Bengt Sæternes på at Trabzonspor kan legge inn bud på ham. Glimts motsvar blir trolig en prislapp på 25 millioner kroner.

- Hauge og hans danske agentkollega Frank Mathiesen sa at det fort kunne komme tilbud fra Trabzonspor. Jeg vil selvsagt vurdere å bli makker med Rune Lange der nede. Men jeg har gitt agentene klar beskjed om at min førsteprioritet er Frankrike. Der er der jeg ønsker å spille, sier Sæternes til Dagbladet.

- Agentene dine hadde med seg de tre franske toppklubbene Nantes, Bordeaux og St. Etienne til Bodø mandag. Er de interesserte?

- Neppe etter den kampen å bedømme. Men jeg vet at alle disse klubbene, og Trabzonspor, har sett meg tre-fire ganger før. Det var nok først og fremst meg de ville kikke på - i alle fall blant Glimt-spillerne.

Glimt-spissen møtte i går Trabzonspors sjefspeider, før han satte seg i samtaler med agentene Hauge og Mathiesen. Hauge bekrefter overfor Dagbladet at Sæternes er mest interessant akkurat nå. Hauge har også Christian Steen samt ungguttene Trond Fredrik Ludvigsen og André Hanssen i «stallen».

- De er alle svært talentulle. Men mest konkret er interessen rundt Sæternes, sier proffagenten.

Etter å ha møtt Glimt-spillerne, tok Hauge og Mathiesen turen innom Glimt-kontoret.

Her la de planer sammen med Glimt-ledelsen om kjøp og salg. Glimt kan være interessert i å kjøpe utlendinger gjennom agentene.

NESTE TYRKIA-PROFF? Bengt Sæternes sammen med proffagent Rune Hauge i Bodø i går.