Sæternes og Brix inn i VIF-forsvaret

Andresen må rokere mot PAOK.

STOPPERVIKAR: Bengt Sæternes (i midten) spiller stopper med Erik Hagen i kveld. Jarl Andre Storbæk (t.h) er hjemme med barnefødsel. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
STOPPERVIKAR: Bengt Sæternes (i midten) spiller stopper med Erik Hagen i kveld. Jarl Andre Storbæk (t.h) er hjemme med barnefødsel. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vålerengas forsvar hangler videre.

Når Oslo-klubben skal kjempe for avansement i Europaligaen mot PAOK i kveld, er det med to primære angrepsspillere forsvarsrekka. Både Bengt Sæternes og Kristian Brix må vikariere i VIFs bakerste ledd. Erik Hagen er hentet opp fra sykesenga for å spille kampen.

- Jeg har spilt midtstopper før, men ikke sammen med Erik. Nå skal jeg spille med ham, og det gleder jeg meg til, sier Sæternes til VIF TV.

19-åringen har kun spilt én kamp i årets Tippeliga, da han kom inn som innbytter etter en halvtime mot Strømsgodset søndag.

I kveld spiller venstrekanten venstreback mot PAOK.

- Jeg har spilt litt venstreback på 2.divisjonslaget og vi har funnet ut at jeg kan bli god der. Jeg trodde ikke jeg skulle få sjansen så tidlig men nå får jeg den, så da er det bare å slå til, sier han til VIF TV.

Gutan for avansementDet norske laget med best avansementssjanser er nok Tromsø.

Etter å ha vunnet 2-1 på Alfheim har Gutan et bra utgangspunkt foran returmøtet i Kroatia.

I tillegg friskmeldes førstekeeper Sead Ramovic, som har slitt med en ryggskade.- Sead gjennomførte en test i Tromsø tirsdag og denne gikk bra, i tillegg til at han trente nå. Sjansen for at han starter er stor, sier TIL-trener Per-Mathias Høgmo til Nordlys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer