MÅ FINNE NY KLUBB: Bengt Sæternes er ferdig i Viking. Her fra kamp mot Lillestrøm. 
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix     .
MÅ FINNE NY KLUBB: Bengt Sæternes er ferdig i Viking. Her fra kamp mot Lillestrøm. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix .Vis mer

Sæternes og Knarvik ferdige i Viking

- Vi skal ha inn unge og sultne spillere, sier Hareide.

Viking har annullert kontraktene til Bengt Sæternes (37) og Tommy Knarvik (32), melder Stavanger Aftenblad.

Viking og Tommy Knarvik ble enige om at treårsavtalen annulleres etter bare én sesong, mens Sæternes og Viking skilles ett år før kontrakten til egersunderen går ut.

- Vi har hatt en dialog med begge to siden spillerne gikk på ferie tidlig i desember og er nå kommet til enighet om at kontraktene annulleres, sier Viking-trener Åge Hareide til aftenbladet.no.

Det betyr at Viking nå har kvittet seg med seks spillere siden sesongslutt. Det er målvakten Aslak Falch (Sandnes Ulf), midtbanespillerne Tomasz Sokolowski (Brann), Birkir Bjarnason (klubbløs), Tommy Knarvik (klubbløs) og angrepsspillerne Andreas Ulland Andersen (Sandnes Ulf) og Bengt Sæternes (klubbløs).

Henri Anier (Flora, Estland), Eirik Schulze (Mandalskameratene) og Jon Helge Tveita (Stavanger) har kommet til i troppen sist høst.

FERDIG I VIKING: Tommy Knarvik.
Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix
FERDIG I VIKING: Tommy Knarvik. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix Vis mer

- Vi skal forsterke troppen med to nye angrepsspillere og en sentral midtbanespiller. Det arbeidet er godt i gang, og vi håper å ha troppen klar før vi reiser til La Manga i februar, sier Hareide.

Han avviser imidlertid at midtbanespilleren Stefan Gislason er aktuell.

- Nei, han er overhodet ikke aktuell. Vi skal ha inn unge og sultne spillere, presiserer Hareide.

(NTB)