Sæternes vil til Frankrike

Rune Langes tyrkiske klubb Trabzonspor viste stor interesse for Bodø/Glimts Bengt Sæternes i sommer. Glimt-spilleren fristes ikke av spill i Tyrkia. - Skal jeg ut av landet er Frankrike min drøm, sier Sæternes.

Trabzonspor var på jakt etter Glimt-spilleren i sommer. For Sæternes var ikke en framtid i tyrkisk fotball spesielt fristende.

- Jeg var ikke så veldig interessert. Tyrkia var liksom ikke noe for meg. Skal jeg ut av landet er Frankrike min drøm. Jeg vil nok passe bedre inn der. Vi får se hva fremtiden vil bringe. Akkurat nå stortrives jeg i Bodø og har to år igjen av en treårskontrakt med Glimt. Bodø er en fin by, men man skal aldri si aldri. Jeg kan med tid og stunder godt tenke meg å flytte ut av landet hvis muligheten byr seg, sier Sæternes til Varden.

I morgen møter Glimt og Sæternes gamleklubben Odd i semifinalen i cupen. Sæternes har flere gode venner i Odd etter sine år i klubben. Glimt-spilleren viser ingen nåde for gamle venner og kunne godt tenke seg å avgjøre semifinalen.

- Jeg har to scoringer fra Glimts cupkamper til nå, og 12 i serien. Et par til i cupen hadde ikke vært meg imot, men jeg vet hvor vanskelig det er og gleder meg derfor like mye hver gang jeg har fulltreff. Lørdag skal jeg uansett gjøre det jeg kan for å øke antallet, sier Sæternes til avisa.

(Dagbladet.no)