Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sætre scoret og forsvant

KONGSVINGER (Dagbladet): Sven Erik Sætre har bare spilt 23 minutter seriefotball siden 10. mai. I går brukte han like lang tid på å gi Kongsvinger ledelsen. Men ni minutter seinere hadde ankelen fått nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Fryktelig bittert, men jeg håper det bare er en bagatell, sier 30-åringen, og håper han er på banen mot Brann i Bergen søndag.

Sven Erik Sætre er sliteren som aldri har vært skadd - før i år. Men denne sesongen har vært et lite mareritt for Kongsvingers viktigste spiller.

- Jeg fikk med meg de sju første kampene og scoret to mål. Så løsnet noen beinsplinter i venstre ankel etter en duell i kampen mot Molde 10. mai. Og siden da har alt bare vært tull, forklarer Sætre.

Operasjonssurr

15. mai ble ankelen feilaktig gipset. Dagen etter ble den fjernet, og Sætre gjorde et 20 minutters innhopp mot Vålerenga.

- Meninga var å operere mens VM pågikk, men surr og rot gjorde at jeg måtte vente tre uker på kniven. Selvsagt burde jeg vært spilleklar for lenge siden, sier Sætre, som fikk tre minutter som innbytter mot Lillestrøm forrige serierunde.

Overskudd

I går var det den friske ankelen som fikk støyten. Sætre headet inn 1- 0, men fikk Strømsgodset-keeper Glenn Arne Hansen oppå seg i nedslaget.

- Jeg prøvde litt til, men skjønte raskt at det var tull å fortsette. Synd, for ei ukes fisketur hjemme i Trysil har gitt meg både overskudd og spillelyst.

Sætre tror Kongsvinger kunne vært med i medaljekampen uten skadelista, som i perioder har vært lengre enn et vondt år.

- Tross problemene har vi bitt fra oss. Nå er vi skikkelig på gang. Dette var årsbeste, og fortsetter det slik, skal vi bli vonde å slå i høst, sier Sven Erik Sætre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!