Sævarsson sendte Brann for alvor opp i medaljestriden

- Et steg i riktig retning, sier Steinar Nilsen.

MATCHVINNER: Scoringene satt langt inne i Kristiansand, men til slutt fikk Birkir Sævarsson uttelling da Start-forsvaret lot ham få liste seg umerket inn på bakre stolpe.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
MATCHVINNER: Scoringene satt langt inne i Kristiansand, men til slutt fikk Birkir Sævarsson uttelling da Start-forsvaret lot ham få liste seg umerket inn på bakre stolpe.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Start - Brann 0-1.

Etter at både Odd avga poeng mot Strømsgodset hadde Brann en alle tiders mulighet til å klyve helt opp i ryggen på både Stabæk og Odd. Den sjansen tok de godt vare på.

- Det løpes, duelleres og vinnes. Jeg er glad Sævarsson fikk uttelling. Seieren er et steg i riktig retning for oss, sier Brann-trener Steinar Nilsen, ifølge NTB.

Det ble en tett kamp fra start til slutt på Sør Arena.

- Fryktelig dårligeBåde makrellfotballen og Erik Huseklepp var fraværende i et oppgjør hvor begge lag virket mest interessert i forsvare seg til poeng.

For Start virket det som at å ta ut Huseklepp var resepten, mens hos gjestene var det å forhindre at angrepskometen Stokkelien fikk komme til avslutninger. Huseklepp hadde knapt et eneste raid og Stokkelien hadde ikke en eneste avslutning på mål. — Vi var fryktelig dårlige og greide ikke engang å etablere pasningsspillet vårt, slår Start-trener Knut Tørum fast. StolpeskuddSett bort fra målet etter 72 minutter var det Espen Børufsen som var nærmest scoring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer