Sagan viser Tour de France-form

Vant tredje etappe av Sveits rundt.

PETER SAGAN: Vant tredje etappe av Sveits rundt, hans tredje seier for sesongen. (Foto: Doug Pensinger/Getty Images/AFP)
PETER SAGAN: Vant tredje etappe av Sveits rundt, hans tredje seier for sesongen. (Foto: Doug Pensinger/Getty Images/AFP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Peter Sagan vant tredje etappe av Sveits rundt. Tom Dumoulin fra Giant-Alpecin beholder ledertrøyen foran Geraint Thomas.

- Det er absolutt ikke enkelt å beholde trøyen. Det var ekstremt hardt på gårsdagens etappen, og det var ikke mye lettere i dag. Jeg hadde Warren Barguil med meg mot slutten, men vi trengte ikke å jobbe i finalen, som gjorde at vi kunne spare energi til de kommende etappene, sier Dumoulin i tv-intervjuet like etter målgang.

Hard femteetappeHovedutfordringen for temposterke Dumoulin, er femte etappe, som avsluttes med en klatring til nærmere 2700 meter. Selv sier nederlenderen at han kan ta igjen det han taper mot klatrerne på tempoetappen på siste etappe.

- Formen min er god. Hvis jeg setter en egen fart, ikke sprekker og bare taper 1:30 minutter, er alt mulig på den avsluttende tempoetappen, sier Dumoulin.

Hard avslutning Den tredje etappen av Sveits rundt gikk fra Quinto til Olivone, en 117 kilometer lang etappe. Første utfordring var Gotthardpass, en 18,8 kilometer lang stigning klassifisert på høyeste nivå like ut fra startblokken. På slutten forserte rytterne først en andre- så en tredjekategoristigning med mål på toppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.