Sagen og Jahr feilet i finalen

Falt tilbake under verdenscuprennet i Japan.

FRA FJERDE TIL SJETTE: Anette Sagen lå på fjerdeplass etter første omgang, men falt tilbake til en sjetteplass i finaleomgangen.Foto: Geir Olsen / Scanpix
FRA FJERDE TIL SJETTE: Anette Sagen lå på fjerdeplass etter første omgang, men falt tilbake til en sjetteplass i finaleomgangen.Foto: Geir Olsen / ScanpixVis mer

Anette Sagen og Line Jahr lå godt an etter første omgang, men feilet i finaleomgangen i søndagens verdenscuprenn i hopp i Japan.

Sagen var på 4.-plass etter et hopp på 94 meter, men slo av til 87 meter i finalen og endte på sjetteplass. Jahr var på 8.-plass etter å ha strukket seg til 93,5 meter, men 75 meter i annet forsøk sendte henne helt ned til 16.-plass.

Sarah Hendrickson fra USA tok sin åttende seier på 12 verdenscuprenn denne sesongen. Hun har også tre 2.-plasser og en 9.-plass. Hendrickson var best i begge omganger med 98 og 94,5 meter.

Lørdagens vinner Sara Takanashi fra Japan tok 2.-plassen på hjemmebane, mens verdenscuptoer Daniela Iraschko fra Østerrike ble nummer tre.

(NTB)