Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sagen satte bakkerekord

Anette Sagen satte bakkerekord for kvinner i Holmenkollen da hun landet på 123 meter i annen omgang. Det holdt til annenplass.

Østerrikske Daniela Iraschko vant rennet med to jevne hopp på 115 og 116,5 meter. Sagen var noe mer ujevn og hadde 110 meter i førstehoppet.

- Jeg var for anspent og tenkte for mye på hva jeg skulle gjøre i det første hoppet. I annen omgang sa treneren at jeg bare skulle hoppe. Derfor klarte jeg å slippe meg mer løs, sa Sagen, som lå på tredjeplass etter første omgang.

Hun var naturligvis kjempefornøyd med bakkerekorden og syntes det føltes som en seier.

Det så lenge ut til at kvinnene ikke fikk hoppe i Holmenkollen i år, men sterke krefter fikk til det fjerde kvinnerennet i Kollen. Iraschko vant også kvinnerennet i 2000 og 2001.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling