Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sagens kjæreste droppet renn: - Han blir sikkert mer interessert etter hvert

Fornøyd med 17. plass.

NUMMER 17: Anette Sagen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
NUMMER 17: Anette Sagen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer

LILLEHAMMER (Dagbladet): Anette Sagen (29) ble nummer 17 da hoppjentene åpnet verdenscupen på Lillehammer fredag ettermiddag. Spela Rogelj fra Slovenia vant, men Sagen var likevel tilfreds etterpå.

- Jeg er ganske godt fornøyd, og føler at jeg har kommet godt i gang med sesongen, sier hun.

I november kunne Dagbladet fortelle at Sagen har fått ny kjæreste. Dette er ingen ringere enn naboen, og de to møttes i oppgangen til blokka der de bor i Lier.

- Jeg er ganske glad om dagen, erklærte Anette.

Les saken her

Ikke hoppinteressert Og da var det kanskje naturlig at Thomas Kristiansen - altså kjæresten - var til stede på dagens NRK-sendte begivenhet?

- Nei, han var hjemme, forteller Sagen.

- Han er i grunnen ikke så hoppinteressert. Men jeg regner med at han så på meg likevel, sier hun og smiler.

- Jeg har prøvd å forklare ham reglene, og skihopping er i grunnen ikke så vanskelig. Men han blir sikkert mer interessert etter hvert.

Lettere å akseptere Med en rykende forelskelse i bakhånd er det kanskje lettere å svelge at hun ikke er helt «der oppe» ennå. Men Sagen bedyrer at hun fortsatt har ambisjoner.

Pioneren blant hoppjentene ble vraket til Sotsji-OL i vinter. Grunn: For dårlige resultater.

- Hvis jeg hopper opp mot mitt aller beste, skal jeg være blant topp ti. Såpass potensiale har jeg, og jeg må bare jobbe meg opp dit.

Hun fortsetter:

- Jeg må få trent mer power, og hoppe mer på snø. Det er småting som mangler, påpeker Sagen. Hun har tidligere slitt med en vond skulder, men er skadefri etter en operasjon.

Line Jahr ble beste norske jente på 5. plass. Etter vinneren Spela Rogelj fulgte Daniela Iraschko-Stolz og Sara Takanashi.

I SVEVET:  Anette Sagen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
I SVEVET: Anette Sagen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media