Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sagosen kan miste Champions League-kamp

Sander Sagosen kan gå glipp av Champions League-festen på Lillehammer lørdag på grunn av skade. Nå håper han MR-undersøkelsen gir positive svar.

SKADET: Sander Sagosen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SKADET: Sander Sagosen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Sagosen fullførte ikke onsdagens seriekamp for Paris St. Germain mot Toulouse i Paris. Han skal sjekkes opp torsdag ettermiddag.

- Det var litt strek i regninga da jeg gikk ut med en liten skade. Det smalt litt i lysken og låret, sier Sagosen i et telefonintervju med NTB.

Han høres litt skuffet ut.

- Jeg blir med til Norge uansett og håper jo å spille. Det er jo alltid fint å komme hjem og være der. Man savner jo alltid Norge når man spiller i utlandet.

Håkons Hall er helt utsolgt til det som kan bli Sagosens første obligatoriske klubbkamp i Norge siden han flyttet utenlands.

- Elverum har vært veldig flink til å nå ut med budskapet sitt, sier Sagosen.

Topp

Kampen kommer til å sikre ny rekord i Norge for tilskuere på en håndballkamp med cirka 12.400 på tribunene.

Dersom Sagosens skade holder ham utenfor, vil forestillingens hovedrolleinnehaver bli sittende på tribunen. Sagosen har vært sentral i markedsføringen av kampen i lang tid.

Skulle han ikke komme på banen, vil hans neste mulighet for spill i hjemlandet være EM-puljespillet i hjembyen Trondheim i januar.

Elverum har tapt sine to første kamper i mesterligaen, mot Aalborg og Flensburg.

Paris St. Germain står med seirer i alle sine kamper i alle turneringer denne høsten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling