Champions League-håndball

Sagosen mot Lie Hansen i Champions League-semifinalen

Espen Lie Hansen fryktet å ikke få lønn i Midtjylland. Tre måneder senere er han klar for Champions League-sluttspillet med Nantes foran 20.000 tilskuere i Tyskland.

NORSK DUELL: Sander Sagosen og PSG møter Espen Lie Hansen og Nantes i Champions League-semifinalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NORSK DUELL: Sander Sagosen og PSG møter Espen Lie Hansen og Nantes i Champions League-semifinalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er litt kontraster fra krisen i Midtjylland og Final 4 i Köln. Så jeg vil si det var et meget smart bytte, sier Lie Hansen til NTB.

Midtjyllands økonomi ble etter hvert pill råtten. Dermed ble spillerne fristilt i vinter. Håndballnomaden Lie Hansen valgte franske Nantes. Det ble et lykketreff.

Onsdag ble semifinalene i mesterligasluttspillet, som går siste helgen i mai, trukket. Lie Hansen og hans Nantes skal ut mot Paris Saint-Germain med Sander Sagosen.

Montpellier og Vardar Skopje møtes i den andre semifinalekampen.

Tre av fire lag er franske. Så håndballhegemoniet er solid plassert i Frankrike.

Første

- Jeg har aldri spilt i Final 4 i Köln, men sett på kampene der for noen år siden. Så det blir utrolig kult å kunne stå på gulvet i den syke hallen med 20.000 tilskuere, sier Lie Hansen til NTB og tilføyer:

- I et slikt sluttspill er alt mulig. Har du litt flyt i to matcher, står man med pokalen i hånden. Ofte er det outsidere som vinner i Köln. Så jeg håper det blir oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer