Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League-håndball

Sagosen mot Lie Hansen i Champions League-semifinalen

Espen Lie Hansen fryktet å ikke få lønn i Midtjylland. Tre måneder senere er han klar for Champions League-sluttspillet med Nantes foran 20.000 tilskuere i Tyskland.

NORSK DUELL: Sander Sagosen og PSG møter Espen Lie Hansen og Nantes i Champions League-semifinalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NORSK DUELL: Sander Sagosen og PSG møter Espen Lie Hansen og Nantes i Champions League-semifinalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Det er litt kontraster fra krisen i Midtjylland og Final 4 i Köln. Så jeg vil si det var et meget smart bytte, sier Lie Hansen til NTB.

Midtjyllands økonomi ble etter hvert pill råtten. Dermed ble spillerne fristilt i vinter. Håndballnomaden Lie Hansen valgte franske Nantes. Det ble et lykketreff.

Onsdag ble semifinalene i mesterligasluttspillet, som går siste helgen i mai, trukket. Lie Hansen og hans Nantes skal ut mot Paris Saint-Germain med Sander Sagosen.

Montpellier og Vardar Skopje møtes i den andre semifinalekampen.

Tre av fire lag er franske. Så håndballhegemoniet er solid plassert i Frankrike.

Første

- Jeg har aldri spilt i Final 4 i Köln, men sett på kampene der for noen år siden. Så det blir utrolig kult å kunne stå på gulvet i den syke hallen med 20.000 tilskuere, sier Lie Hansen til NTB og tilføyer:

- I et slikt sluttspill er alt mulig. Har du litt flyt i to matcher, står man med pokalen i hånden. Ofte er det outsidere som vinner i Köln. Så jeg håper det blir oss.

Før onsdagens trekning sa landslagsprofilen at han håpet på et finalemøte med Sander Sagosens PSG. Nå blir det i stedet en norsk semifinaleduell.

I juni spiller landslaget VM-kvalifisering mot Sveits. Det bør ende i enkel norsk seier og plass i sluttspillet Danmark og Tyskland neste år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media