Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sander Sagosen og Bjarte Myrhol på eksklusivt liste

Sagosen og Myrhol nominert til årets lag i mesterligaen

Sander Sagosen og Bjarte Myrhol er blant de nominerte når EHF skal kåre årets lag i mesterligaen i håndball for menn.

NOMINERT: Sander Sagosen er nominert til årets lag i årets mesterliga. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NOMINERT: Sander Sagosen er nominert til årets lag i årets mesterliga. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det europeiske håndballforbundet har offentliggjort de nominerte på sitt nettsted , og håndballinteresserte kan avgi stemmer på nettet helt fram til 22. mai.

Det er fem nominerte i ti ulike kategorier: En for hver posisjon, dessuten beste forsvarsspiller, beste unge spiller (født 1995 og senere) og beste trener.

Sagosen fra Paris Saint-Germain er nominert som venstreback i konkurranse med Markus Olsson (Skjern), Michal Jurecki (Kielce), Vuko Borozan (Vardar Skopje) og Rasmus Lauge (Flensburg-Handewitt).

Myrhol fra Skjern er nominert som strekspiller i konkurranse med Patrick Wiencek (Kiel), Nicolas Tournat (Nantes), Julen Aguinagalde (Kielce) og Rastko Stojkovic (Masjkov Brest).

Sagosen er en av fire nominert PSG-spillere, Myrhol en av fire nominerte Skjern-spillere. Skjern-trener Ole Nørgaard er også nominert.

Både PSG og Skjern skal i helgen i aksjon i første kvartfinale i mesterligaen. PSG gjester Kielce lørdag, Skjern møter Nantes søndag. Returkampene spilles neste helg.

Spillerne på årets lag kåres delvis gjennom nettavstemningen og delvis via stemmer fra medierepresentanter og et ekspertpanel.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!