Håndballandslaget:

Sagosen vil ta mer ansvar i VM: - Det har skjedd store forandringer

Vil prestere i to mesterskap på rad.

DRØMMEN: Allerede som 21-åring har Sander Sagosen oppfylt mange unggutters drøm. Her sammen med Magnus Stokkeland (t.v) og Henrik Sørlie fra Minihåndballgutta. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
DRØMMEN: Allerede som 21-åring har Sander Sagosen oppfylt mange unggutters drøm. Her sammen med Magnus Stokkeland (t.v) og Henrik Sørlie fra Minihåndballgutta. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I hjemlandet til sin nye klubb skal Sander Sagosen (21) gjøre som de aller beste og vise at han kan prestere i to mesterskap på rad.

Det 21 år gamle stjerneskuddet var blant de norske spillerne som skinte sterkest i EM i Polen for ett år siden. Norge tok seg til semifinalen mot Tyskland, og den norske playmakeren kom med på mesterskapets stjernelag.

Et halvt år senere ble Sagosen solgt til storklubben Paris Saint-Germain, hvor han skal spille fra og med neste sesong.

15. januar står han ansikt til ansikt med Nikola Karabatic og flere av sine kommende lagkamerater når Norge møter vertsnasjon Frankrike i VM.

- Det blir gøy, men det er ikke noe jeg har tenkt veldig mye over. For meg handler det om å vinne håndballkamper. Men jeg er sikker på at hele mesterskapet blir en kjempefest for franskmennene, sier Sagosen til NTB.

- Kan slå Frankrike

I EM overrasket Norge stort da laget slo Frankrike 29-24 i hovedrunden, noe som kostet laget en plass i semifinalen. Sagosen scoret fire av målene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer