Håndballgutta klar for EM i Kroatia

Sagosens utspill får sjefen til å riste på hodet: - Nå er målet å vinne EM

Norge behøvde ikke å slå Litauen, men gjorde det likevel med så overlegen margin at det gjorde vondt for gjestene. Nå vil Sander Sagosen ha mer. Nå vil han ha EM-gull.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): Stemningen var elektrisk i Oslo Spektrum da de norske håndballgutta vant skjebnekampen hele 30-20 og sikret EM-plassen i Kroatia neste år.

Norge levde til de grader opp til forventningene og kravet om seier. For bare seier var godt nok, tydeliggjorde håndballgutta før kamp.

Men faktum er at uavgjort også ville vært godt nok. Med uavgjort hadde Norge tatt seg videre til håndball-EM som beste treer.

Det var imidlertid ikke noe alle spillerne tenkte på som et alternativ. For dem handlet oppgjøret mot Litauen om én ting: Å få revansje fra motsatt oppgjør og filleriste dem på veien mot EM i Kroatia.

- Vi snakket ikke om treersituasjonen. Det var ikke tema i det hele tatt. Kun seier var godt nok for oss, sier Kent Robin Tønnesen til Dagbladet.

- Men uavgjort hadde også holdt?

- Det er mulig det stemmer, men det var ikke fokuset vårt. Strategien fungerte jo bra. Det var godt å få revansje fra motsatt oppgjør i Litauen, sier han og smiler.

Sander Sagosens budskap er det samme som lagkompisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer