Saha hedret Solskjær med scoring

- Vi har savnet ham, sier Ferguson.

(Dagbladet.no): Manchester United – Sunderland 1-0.

Et fullsatt Old Trafford hyllet Ole Gunnar Solskjær og Roy Keane før dagens kamp, men det var lite hyllest over spillet som fulgte.

Som tidligere i sesonginnledningen slet Manchester United lenge med å avgjøre matchen, men nå er Louis Saha på vei tilbake, og det kan bety flere mål for de røde.

Sahas innhopp etter pause reddet United, og franskmannens heading gjorde ettermiddagen komplett for Ole Gunnar Solskjær på tribunen.

– Det føles flott å være tilbake, men det viktigste var å vinne, sa han etter kampen, ifølge NTB.

Presset uten scoring

Sunderland lå lavt og forsvarte seg godt, mens United-spissene så ut til å kunne trenge all hjelp Solskjær kan gi på treningene framover. De store sjansene uteble, og hjemmelaget fikk rett og slett ikke hull på Roy Keanes mannskap.

Før pause var det kun skudd fra henholdsvis Carlos Tevez og Chris Eagles som er verdt å nevne, begge hadde Sunderlandkeeper Craig Gordon god kontroll på.

DRØMMERETUR: Louis Saha vrir seg rundt og header inn vinnermålet mot Sunderland. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
DRØMMERETUR: Louis Saha vrir seg rundt og header inn vinnermålet mot Sunderland. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX Vis mer

- Vi startet med fire angripere som aldri hadde spilt sammen, og naturlig nok fungerte ikke samspillet så bra. Pasningsspillet gikk for sakte, sier Alex Ferguson.

Louis Saha gjorde et etterlengtet innhopp etter pause, og markerte seg tidlig. Ti minutter ut i omgangen var franskmannens vending og avslutning nesten godt nok til å lure Gordon, men ikke helt.

Gordon slo det harde skuddet til hjørnespark, som til slutt endte i en Vidic-avslutning over.

Saha avgjorde

Men Manchester United kom stadig nærmere, og tjue minutter før slutt gjorde Saha slutt på fansens lidelser.

Hjørnesparket fra venstre var presist, og franskmannen fikk hodet på ballen før Gordon.

United vant 1-0, og kanskje er Saha målscoreren Alex Ferguson har savnet i sesonginnledningen.

– Sahas fart og gjennombruddskraft er viktige egenskaper, og vi har savnet ham mens han har slitt med skader, sier Ferguson.

Nå har Manchester United fått sesongen på skinner igjen, og det kan trenges slik som Liverpool og Chelsea fremstår om dagen.

GJENSYN: Roy Keane fikk stående applaus i sin retur til Old Trafford, og har tydeligvis plukket opp tyggis-vanen til sin tidligere sjef.
BLE HYLLET: Ole Gunnar Solskjær ble mottatt som helten han har blitt, av de 75000 på Old Trafford i ettermiddag. Han fikk se Louis Saha gjøre det han selv pleide, komme inn fra benken og avgjøre.