Saha klar for sin sjette Premier League-klubb

Skrev under for Sunderland.

KLAR FOR SUNDERLAND: Louis Saha spilte i Tottenham siste halvdel av forrige sesong. Nå er han klar for Sunderland. Foto:    REUTERS/Eddie Keogh
KLAR FOR SUNDERLAND: Louis Saha spilte i Tottenham siste halvdel av forrige sesong. Nå er han klar for Sunderland. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den franske spissveteranen Louis Saha (34) er enig med Sunderland om en ettårsavtale. Han er dermed klar for sin sjette klubb i engelsk eliteserie.

Saha kommer gratis til Stadium of Light etter å ha blitt frigitt av Tottenham etter forrige sesong. 34-åringen skrev torsdag på mikrobloggtjenesten Twitter at de avsluttende samtalene med Sunderland pågikk, og klubben bekreftet senere avtalen.

Dermed blir Louis Saha i England, der han har tjent til livets opphold siden 2000. Før den tid var han også på lån en periode i Newcastle i 1999.

Fulham ble den første engelske klubben som kjøpte ham etter årtusenskiftet. Etter fire år i London spilte franskmannen de påfølgende fire årene for Manchester United. Deretter reiste 34-åringen videre til Everton sommeren 2008. Også der ble Saha fire kalenderår, selv om oppholdet i Merseyside varte «bare» i drøyt 3,5 år.

31. januar skrev den noe skadeplagede angriperen, som har foreldre fra den karibiske øya Guadeloupe, under på en korttidskontrakt for Tottenham. På White Hart Lane scoret han tre mål på ni kamper i løpet av en snau halvsesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer