Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Saha klar for sin sjette Premier League-klubb

Skrev under for Sunderland.

KLAR FOR SUNDERLAND: Louis Saha spilte i Tottenham siste halvdel av forrige sesong. Nå er han klar for Sunderland. Foto:    REUTERS/Eddie Keogh
KLAR FOR SUNDERLAND: Louis Saha spilte i Tottenham siste halvdel av forrige sesong. Nå er han klar for Sunderland. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Den franske spissveteranen Louis Saha (34) er enig med Sunderland om en ettårsavtale. Han er dermed klar for sin sjette klubb i engelsk eliteserie.

Saha kommer gratis til Stadium of Light etter å ha blitt frigitt av Tottenham etter forrige sesong. 34-åringen skrev torsdag på mikrobloggtjenesten Twitter at de avsluttende samtalene med Sunderland pågikk, og klubben bekreftet senere avtalen.

Dermed blir Louis Saha i England, der han har tjent til livets opphold siden 2000. Før den tid var han også på lån en periode i Newcastle i 1999.

Fulham ble den første engelske klubben som kjøpte ham etter årtusenskiftet. Etter fire år i London spilte franskmannen de påfølgende fire årene for Manchester United. Deretter reiste 34-åringen videre til Everton sommeren 2008. Også der ble Saha fire kalenderår, selv om oppholdet i Merseyside varte «bare» i drøyt 3,5 år.

31. januar skrev den noe skadeplagede angriperen, som har foreldre fra den karibiske øya Guadeloupe, under på en korttidskontrakt for Tottenham. På White Hart Lane scoret han tre mål på ni kamper i løpet av en snau halvsesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media