Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Saint-Étienne vant i Selnæs-debut

I cupkamp.

DEBUTERTE: Ole Selnæs fikk Saint-Etienne-debuten mot Troyes. Foto: AFP / FRANCOIS NASCIMBENI/ NTB Scanpix
DEBUTERTE: Ole Selnæs fikk Saint-Etienne-debuten mot Troyes. Foto: AFP / FRANCOIS NASCIMBENI/ NTB Scanpix Vis mer

Saint-Étienne måtte ha ekstraomganger, men tok seg til kvartfinale i den franske cupen med 2-1 over Troyes. Ole Selnæs debuterte for sitt nye lag.

Saint-Étienne har lagt om til 4-3-3-formasjon, og Selnæs spilte i ankerrollen på midtbanen. Han var eneste nordmann på banen onsdag. Alexander Søderlund, som har hatt suksess etter overgangen fra Rosenborg, måtte nøye seg med en plass på benken.

Oussama Tannane ga Saint-Étienne ledelsen etter en drøy time, framspilt av Nolan Roux. Ikke lenge etter ble målscoreren byttet ut med Neal Maupay, og det var han som ble matchvinner i annen ekstraomgang.

I mellomtiden hadde nemlig Troyes utlignet. Benjamin Nivet scoret på frispark i det 78. minutt, og dermed måtte det spilles en halv time ekstra.

I det 107. minutt fikk Maupay et smart framspill fra Valentin Eysseric og omsatte det i vinnermål.

Lorient og Nantes tok seg også til kvartfinale onsdag, på ulikt vis. Nantes vendte 2-3 til 4-3 borte mot Bordeaux med to mål de siste fem minuttene av annen ekstraomgang. Alejandro Bedoya ble matchvinner etter at Johan Audel utlignet.

Lorient vant komfortabelt 4-0 borte mot Sarre med to mål av Benjamin Jeannot.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram