Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Saints refses etter å ha gitt Kim Kardashian ros for valg av babynavn: - Pinlig

Kritiseres.

- GODT VALG: Premier League-klubben Southampton syntes Kim Kardashian (bildet) og Kanye West hadde gjort helt riktig i å kalle sønnen Saint. Foto: Scanpix
- GODT VALG: Premier League-klubben Southampton syntes Kim Kardashian (bildet) og Kanye West hadde gjort helt riktig i å kalle sønnen Saint. Foto: Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kim Kardashian og Kanye West ble foreldre til en gutt lørdag. Det er parets andre barn, som de har valgt å kalle Saint.

Det var Premier League-klubben Southampton veldig begeistret for. Den sørengelske klubben har nemlig kallenavnet «Saints». Dermed sendte de også en hilsen til den amerikanske superstjerna via Twitter:

- Godt valg, Kim Kardashian!

- Oser av desperasjon Men det har fått enkelte fans til å tenne på alle pluggene.

- Det er ting som dette klubber blir degradert for. Vennligst slett, skriver en bruker.

- Dette oser av desperasjon, skriver en annen.

Ord som «flaut» og «pinlig» går igjen i de mange svarene klubben har fått på hilsningen.

South West? Det var altså lørdag at Kim Kardashian og Kanye West ble foreldre til lille Saint West. Fra før har de datteren North.

- Kanye og jeg ønsker vår lille sønn velkommen til verden, skriver Kim Kardashian West på sin egen hjemmeside.

Via sosiale medier har stjerneparet også fått ros for navnevalget. Men enkeltee hadde likevel håpet at den lille skulle få navnet South (altså South West).


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media