Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Saken burde aldri kommet så langt

Men Armstrongs mentor stiller på dophøring hos USADA.

SJU TRIUMFER: Johan Bruyneel holder opp sju fingre, etter Lance Armstrongs sjuende sammenlagttrumf i Tour de France i 2005. Om Armstrong blir funnet skyldig i dopingbruk, risikerer han å miste dem alle. Foto: (AP Photo/Alessandro Trovati, File)
SJU TRIUMFER: Johan Bruyneel holder opp sju fingre, etter Lance Armstrongs sjuende sammenlagttrumf i Tour de France i 2005. Om Armstrong blir funnet skyldig i dopingbruk, risikerer han å miste dem alle. Foto: (AP Photo/Alessandro Trovati, File) Vis mer

Lance Armstrongs tidligere manager og mentor, Johan Bruyneel, er klar til å slå tilbake mot dopingbeskyldningene.

Han er en av seks som er tiltalt for dopingjuks av USAs antidopingbyrå (USADA).

Hvis de blir dømt risikerer alle lang tids utestengelse.

USADA bekrefter at Bryuneel stiller på den rettslige høringen som også kan bli offentlig. Han hadde frist til lørdag med å svare om han ville møte opp å svare for seg.

- Jeg kan bekrefte at jeg stiller på høringen. Jeg har håper at en konstituert og upartisk rettslig høring vil vise at denne saken aldri skulle ha kommet så langt som den har gjort, skriver Bryuneel på hjemmesiden sin.

Bryuneel var manager for Armstrong da han tok sine sju sammenlagtseirer i Tour de France. Han var også manager for Alberto Contador da han vant sine to sammenlagtseirer i Touren.

I motsetning til Contador har Armstrong aldri testet positivt.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media