Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sako er Ståles sjuende kjøp

Skryter av kantspillerens venstrefot.

KJØP NUMMER SJU: Bakary Sako (t.h) kan bekle flere roller på Wolves-laget. Her er han i aksjon for St. Etienne.  Foto: Scanpix / AFP PHOTO/CHARLY TRIBALLEAU
KJØP NUMMER SJU: Bakary Sako (t.h) kan bekle flere roller på Wolves-laget. Her er han i aksjon for St. Etienne. Foto: Scanpix / AFP PHOTO/CHARLY TRIBALLEAU Vis mer

(Dagbladet): Ståle Solbakken er en flittig bruker av Wolverhamptons sjekkhefte.

I dag sikret Wolves-sjefen seg sommerens sjuende signering i St. Etiennes Bakary Sako, melder klubbens hjemmeside. 24-åringen har skrevet under en treårskontrakt med Championship-laget.

Lokalavisa Express and Star skriver at Solbakken kapret Sako foran nesa på Lille og Stuttgart.

- Jeg er veldig fornøyde med at vi har sikret oss avtalen med Bakary. Han kan spille på begge flanker og bak spissen. Han har en flott venstrefot som vi savner i angrepsspillet vårt, sier Solbakken til klubbsida.

Sako har 10 U21-kandskamper for Frankrike og sier han alltid har ønsket å spille fotball i England. Prislappen skal ifølge lokalavisa Shropshire Star ligge på tre millioner pund.

- Jeg tror engelsk fotball passer min stil, og jeg tror Wolves er en bra klubb for meg å komme til, sier Sako.

Solbakken har mistet klubbens største stjerner i Steven Fletcher (Sunderland), Matt Jarvis (West Ham) og Michael Kightly (Stoke) i sommer. Til gjengjeld har den norske treneren fått handle inn følgende sju spillere: Sako, Bjørn Sigurdarson, Frank Nouble, Tongo Doumbia, Slawomir Peszko, Georg Margreitter og Razak Boukari.

Ifølge Shropshire Star er Solbakken ikke ferdig med shoppingen, og overgangsvinduet stenger først natt til lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media