Saksøker Brugge

Trond Sollied saksøker nå Club Brugge, fordi han mener oppsigelsen er ugyldig.

Stjerneadvokaten Laurent Denis bekrefter overfor Dagbladet at Sollied mener oppsigelsen fra Club Brugge er ugyldig.

-  Saken kommer til å havne i retten. Trond Sollied har opptrådt korrekt i denne saken, det har ikke Club Brugge gjort. Sollied kommer til å vinne arbeidsrettssaken, mener Denis.

-  Har en god sak

Onsdag gjorde Club Brugge det klart at Sollied ikke lenger er ansatt i Club Brugge. Årsaken var en uttalelse nordmannen avga til belgisk TV på søndag. Den belgiske storklubben er også forbannet på at Sollied reiste til Athen for å treffe ledelsen i greske Olympiakos.

Advokat Denis mener Sollied har en god sak.

-  Det er først og fremst to punkter vi vil anføre i retten. Sollied fikk ikke oppsigelsen i et rekommandert brev, men i et vanlig brev og gjennom en pressemelding som ble lagt ut på klubbens hjemmeside. For det andre har Sollied aldri gitt inntrykk av å ville stoppe kontrakten med Club Brugge, sier Denis til Dagbladet.

Var i Athen

I begynnelsen av juli reiser Sollied tilbake til Athen for å møte ledelsen i Olympiakos nok en gang. Greske medier mener avtalen mellom Sollied og Olympiakos nærmest er klar.

 SAKSØKER: Striden mellom Trond Sollied og Club Brugge ender i retten. Det bekrefter stjerneadvokaten Laurent Denis oevrfor Dagtbladet. Sollied var tidligere i uka i møte med ledelsen i Olympiakos. Foto: Newsports
SAKSØKER: Striden mellom Trond Sollied og Club Brugge ender i retten. Det bekrefter stjerneadvokaten Laurent Denis oevrfor Dagtbladet. Sollied var tidligere i uka i møte med ledelsen i Olympiakos. Foto: Newsports Vis mer

-  Sollied er en fri mann med hensyn til kontrakten med Club Brugge. Nå skal han til Olympiakos igjen, sier advokat Denis.

-  Brugge er ikke glad for at Sollied møtte Olympiakos?

-  Ifølge belgisk arbeidsrett er det ikke ulovlig å snakke med andre klubber. Det er helt normalt, sier Denis.

Brugge sier i sin redegjørelse at Sollied i TV-programmet «Den sjuende dag» uttrykkelig erklærte at han ønsket seg bort. Brugge mener dette strider mot belgisk arbeidsrett.Både greske og belgiske medier mener Trond Sollied har spekulert å hale ut tida, for å tvinge Brugge til å sparke ham. På denne måten vil han oppnå kompensasjon fordi han får sparken.

Det lyktes ikke for Dagbladet å komme i kontakt med Trond Sollied i går.