Saksøker Collymore for 90 mill.

Spanske Real Oviedo saksøker Stan Collymore (30). Engelskmannen la opp i mars etter 34 dager i klubben. Nå vil Oviedo ha erstatning for kontraktsbrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De personlige problemene sto i kø for ustabile «Stan the Man» i en turbulent fotballkarriere. Nå kan de ble enorme igjen - på et økonomisk plan - om Oviedo vinner fram med søksmålet.

Det voldsomme erstatningskravet på 90 millioner er summen den spanske klubben mener de kunne fått for den tidligere Bradford, Leicester, Fulham, Aston Villa, Liverpool, Nottingham Forest, Southend, Crystal Palace, Stafford Rangers og Wolves-spilleren.

Collymore skrev en fireårskontrakt med spanjolene tidlig i år, men la opp 34 dager seinere.

- Når vi visste at vi fikk Collymore, lot vi en annen spiss gå til Fulham på utlån. Når Collymore forsvant, etterlot han oss uten spiss, sier Oviedo-talsmann Miguel Solis ifølge BBC.

Oviedo rykket ned i vår etter 13 år i Primera Liga. Collymore er fortsatt registrert som Oviedo-spiller, og kan ikke spille for noen annen klubb uten deres samtykke før kontrakten går ut i 2004, dersom han b estemmer seg for et comeback.

(Dagbladet.no)

SAKSØKES: Stan «The Man» Collymore ble vist fram for Oviedo-fansen 31. jnauar i år. 34 dager seinere la han opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer