Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mohamed Salahs løfte til Liverpool-fansen

Salah etter rekordsesongen: - Dette er bare starten

Mohamed Salah sier hans fantastiske debutsesong på Anfield «bare er starten» på det Liverpool-fansen har i vente.

ÅRETS SPILLER: Mohamed Salah har levert en sensasjonell sesong for Liverpool. Ifølge han er dette bare starten. Foto: Pa Photos / Peter Byrne
ÅRETS SPILLER: Mohamed Salah har levert en sensasjonell sesong for Liverpool. Ifølge han er dette bare starten. Foto: Pa Photos / Peter Byrne Vis mer

Egypteren ble torsdag ikke overraskende kåret til årets spiller i Merseyside-klubben både av fansen og lagkameratene. Samme kveld mottok han også prisen som årets spiller stemt fram av de britiske sportsjournalistene.

25-åringen har så langt scoret 43 mål i alle turneringer etter overgangen til Liverpool fra Roma i fjor sommer. Det er intet annet enn fenomenale tall.

Den siste tiden har Salah vært satt i forbindelse med en sommerovergang til Real Madrid, som møter Liverpool i mesterligafinalen i neste måned.

Høye ambisjoner

Salah, som trenger kun ett mål til for å bli tidenes mestscorende spiller i en enkelt Premier League-sesong, synes imidlertid å være tilfreds med livet på Merseyside.

- Jeg har det veldig bra her. Alt er veldig fint. Selvsagt har jeg ambisjoner for framtida med Liverpool. Som dere kan se, har vi hatt en fantastisk sesong. Nå er vi klare for mesterligafinalen, og alle er veldig entusiastiske, sier egypteren.

- Dette er bare starten. Dette er mitt første år her, og for alle andre spillere gjelder det samme. Dette er starten, tilføyer han.

Liverpool kan samtidig ikke rette fullt fokus mot duellen i Kiev mot Real Madrid om to uker. Søndag må det bli poeng mot Brighton dersom de røde skal være sikret plass i mesterligaen også neste sesong.

Merseyside-klubben innehar i øyeblikket fjerdeplassen på tabellen, men kan bli passert av Chelsea dersom mannskapet til Antonio Conte slår Newcastle i sin siste kamp.

Motbeviste skeptikerne

Salah vant prisen som sportsjournalistenes årets spiller foran Manchester Citys Kevin de Bruyne og Tottenhams Harry Kane.

- Jeg var her for fire år siden med Chelsea, og mange folk sa at "han der kan ikke spille i Premier League". Deretter forlot jeg Chelsea, men jeg har alltid hatt mål om å vende tilbake og motbevise dem. Det har jeg nå gjort, sa Liverpool-stjernen torsdag.

Egypteren understreket samtidig at han er en langt bedre fotballspiller enn for fire år siden. Tiden i Roma gjorde ham godt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media