Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Salah i hundre da Liverpool banket Watford

Mohamed Salah scoret fire mål og er oppe i 28 Premier League-scoringer på 30 kamper da Liverpool knuste Watford.

MÅLMASKIN: Mohamed Salah med nye scoringer da Liverpool slo Watford i kveld. FOTO: Lindsey PARNABY / AFP PHOTO
MÅLMASKIN: Mohamed Salah med nye scoringer da Liverpool slo Watford i kveld. FOTO: Lindsey PARNABY / AFP PHOTO Vis mer
  • Liverpool - Watford 5-0

(Dagbladet): Liverpool hadde grepet om den viktige fjerdeplassen i Premier League som gir kvalifisering til Champions League neste år. Watford lå på en komfortabel 10.-plass foran dagens kamp, men trengte et par poeng til for å berge plassen i Premier League neste sesong.

Liverpool har en meget god statistikk på hjemmebane og har nå spilt 17 kamper på Anfield uten å tape. Med seier i dag kunne Liverpool innta tredjeplassen da Tottenham spilte FA-cup.

Liverpool er det laget som har scoret nest flest mål i serien, bak Manchester City, med sine 68 scoringer. Det er hele 29 scoringer flere enn Watford har scoret etter 30 runder i sesongen.

Tidlig ledelse

Kun fire minutter tok det før Mohamed Salah sendte hjemmelaget i ledelsen. Salah lurte Britos ned på rumpa på hjørnet av boksen og avslutter i mål fra spiss vinkel. Dette var Salahs 25. mål for sesongen.

Liverpool hadde god kontroll og holdt unna for Watford som ikke hadde mye å komme med den første halve timen.

Rett før pause satte Salah sin andre scoring for kvelden da han dukket opp på bakerste stolpe og tuppet ballen i mål. Dermed gikk Liverpool til pause med en komfortabel 2-0 ledelse.

Andre omgang fortsatte som i den første med en enorm Liverpool-dominans. Det skulle ikke ta mange minuttene ut i andre omgang før Firminho la på til 3-0.

I det 77. minutt scoret dagens store spiller, Mohamed Salah sitt tredje for dagen da han sendte Liverpool i 4-0 ledelse til ellevill jubel fra hjemmepublikumet.

Fem minutter før slutt dunket Salah inn sitt fjerde mål for dagen og dermed er egypteren oppe på 28 mål denne sesongen.

Kamp nr. 200

Med dagens kamp fikk kaptein Jordan Henderson sin 200. kamp for Merseyside-klubben. Samtidig fikk Sadio Mané sin 50. kamp sin 50. kamp for samme klubb.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling