Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mohamed Salah skadet seg mot Manchester City

Salah mister landskamper - usikker returdato

Ankelskaden som har plaget Mohamed Salah forverret seg mot Manchester City. Nå kan neste kamp for Liverpool ryke, i tillegg til landskampene med Egypt.

KAN MISTE FLERE KAMPER: Liverpools store stjerne kan skape hodebry for Jürgen Klopp like før de går inn i sesongens mest hektiske periode. Foto: NTB/Scanpix
KAN MISTE FLERE KAMPER: Liverpools store stjerne kan skape hodebry for Jürgen Klopp like før de går inn i sesongens mest hektiske periode. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Etter en skanning hos Egypts leger er det blitt bestemt at Salah ikke skal spille kvalifiseringskampene til afrikamesterskapet mot Kenya og Komorene.

Også Liverpools kamp mot Crystal Palace står i fare for superstjernen, melder Liverpool Echo.

Salah ble taklet av Fernandinho i første omgang, gikk i bakken med tydelige smerter og ble byttet ut helt på slutten av toppkampen mot Manchester City. Han møtte likevel opp til landslagssamling med Egypt, men kommer ikke til å bidra for sitt hjemland på banen.

Egypteren har slitt med ankelen sin siden han ble taklet av Hamza Choudhury i kampen mot Leicester 5. oktober.

Han fullførte kampen, men ble ikke klar til storoppgjøret mot Manchester United. Salah ble også byttet ut mot Aston Villa og ser ut til å ha slått opp ankelskaden igjen mot City.

Liverpool vant storoppgjøret 3-1 med Salah på scoringslisten og sikret seg ni poengs forsprang til den regjerende seriemesteren.

Kampen mot Crystal Palace spilles 23. november. Fire dager senere tar Liverpool imot Napoli i Champions League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media