SAMME FORVENTINGER: Liverpool-manager Brendan Rodgers sier at Liverpool har samme forventninger til sesong, til tross for salg av Luis Suarez. Foto: REUTERS/Phil Noble/Files
SAMME FORVENTINGER: Liverpool-manager Brendan Rodgers sier at Liverpool har samme forventninger til sesong, til tross for salg av Luis Suarez. Foto: REUTERS/Phil Noble/FilesVis mer

- Salget av Suárez gjør ikke ambisjonene lavere

Brendan Rodgers før sesongen.

Liverpool-sjef Brendan Rodgers er helt sikker på at Liverpool kommer til å kjempe om seriegullet i Premier League til tross for at Luis Suárez er solgt.

Den uruguayanske angriperen ble solgt til Barcelona tidligere i juli. Det har ingenting å si for ambisjonsnivået til Merseyside-klubben, skal man tro sjefen selv.

- Salget av Suárez gjør ikke ambisjonene noe lavere. Vi ønsker å forbedre oss og det vil vi fortsette med. Jeg har en fantastisk gruppe med spillere til rådighet. De har vunnet mange kamper, selv uten Suárez, sier Rodgers.

Liverpool endte forrige sesong på 2.-plass bak Manchester City. De har i sommer hentet engelskmennene Rickie Lambert og Adam Lallana fra Southampton i tillegg til 20-åringen Emre Can fra Leverkusen.

Fortsatt er ikke Rodgers helt tilfred med det offensive mannskapet Liverpool har til rådighet per dags dato.

- Vi arbeider hardt for å hendte de beste spillerne inn på laget. Vi leter ikke nødvendigvis etter en direkte erstatter for Suárez, men kvalitetsspillere som kan tilføre mål og godt spill, sier Liverpool-sjefen.

- Det kommer til å bli ekstrem hard kamp om seriegullet i år igjen. Alle lag forsterker, så det vil bli akkurat det samme som forrige sesong.

For Liverpool venter Southampton (hjemme), Manchester City (borte) og Tottenham (borte) i startfasen av Premier League-sesongen.

(NTB)