- Salget er så stort at det var umulig å si nei til

Rashani går fra Odd til Brøndby.

SOLGT: Elbasan Rashani (t.v.) hadde kun et halvt år igjen av kontrakten. Da Odd fikk tilbud om en god slump penger mot at han går til Brøndby nå, kunne de ikke si nei. Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
SOLGT: Elbasan Rashani (t.v.) hadde kun et halvt år igjen av kontrakten. Da Odd fikk tilbud om en god slump penger mot at han går til Brøndby nå, kunne de ikke si nei. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

U21-landslagsangriperen Elbasan Rashani forlater Odd umiddelbart og har undertegnet en fireårskontrakt med danske Brøndby.

Overgangen ble fullført i morgentimene i dag, skriver Odd på sitt nettsted. Rashani ble offisielt presentert som Brøndby-spiller torsdag formiddag.

Det har lenge vært ventet at Rashani skulle forsvinne. Kontrakten med Odd gikk ut etter årets sesong.

- Salget er så stort at det var umulig å si nei til. Elba ønsket ikke å signere ny kontrakt med Odd og ville derfor vært tapt for klubben om fire måneder uansett. Nå får Elba de nye utfordringene han ønsket seg, og vi får gode penger igjen for ham, sier daglig leder Einar Håndlykken i Odd. Gode penger Håndlykken legger til at salget åpner for å forsterke et Odd-lag som har gjort det bra og ligger på 4.-plass i eliteserien etter vel halvspilt sesong.

- Dette er et fantastisk salg. Jeg unner alle spillere å komme seg ut til andre klubber for å utvikle karrieren der, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Varden.

Rashani har selv bekreftet at Molde var blant klubbene som ønsket ham i stallen. Trolig ville Odd heller selge ham til utlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer