- Saltoene får bli bonus

Akrobaten Holmen er fornøyd med det han allerede har oppnådd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): FC Lyn Oslo - Odd Grenland 3-1.

Kim Holmen har tatt et sjumilssteg fra Lørenskog i 2.divisjon til spisskamp i Lyn-trøya. Med to fulle tippeligakamper i beina står Holmen med dagens to scoringer, uten at han føler noe press på at målene må komme.

- Jeg er fornøyd med det jeg har oppnådd bare med å være her. Det har vært en tøff overgang men det har gått over all forventning, sier Holmen til dagbladet.no.

- Det forventes kanskje at spissene skal score, men jeg føler ikke noe voldsomt press personlig. Saltoene får bli en bonus, smiler 23-åringen, og forklarer det var en "Araber Flikk Flakk-Salto" han utførte etter den første scoringen.

- Det er moro å gjøre noe som skaper litt blest, sier Holmen, og legger til at han var litt for sliten til å gjøre saltoene etter det andre målet.

Trener Henning Berg var også veldig fornøyd med akrobaten sin i kveld.

- Kim imponerer, det blir bra kamp om spissplassen når Edu er klar igjen til helga, sier Berg, som mener Lyn var klart best på Ullevaal.

- Det er spillemessig forholdsvis jevnt, men det er stor forskjell sjansemessig. Vi lager mange store muligheter og er gode fremover. Det er sterkt av gutta å tørre å stå fram etter utlikningen, sier Lyn-treneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer