Salvesen-hattrick sikret Strømsgodset

Lars-Jørgen Salvesen er trolig Drammens mest populære mann lørdag kveld. Med tre mål sikret han nemlig Strømsgodset 3-1-seier mot Odd og ny eliteseriekontrakt.

JUBEL: Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen (t.h) og Duplexe Tchamba jubler i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Strømsgodset på Skagerak arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
JUBEL: Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen (t.h) og Duplexe Tchamba jubler i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Strømsgodset på Skagerak arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Det er utrolig deilig. En så viktig kamp står det respekt av at vi leverer i. Vi spilte en ekstremt god kamp. I første omgang kunne vi fått flere mål enn det ene, og i den andre satte vi de to vi trengte, før vi spilte voksent. Jeg er utrolig stolt av gutta i dag, sa Salvesen til Max etter kampen.

Med seieren har drammenserne fire poeng ned til Start på kvalifiseringsplass før eliteserien avsluttes 22. desember.

Allerede tidlig i kampen så Salvesen ut til å gi de mørkeblå en god mulighet til å sikre kontraktfornyelsen da han satte ballen i mål fra 20 meter. Odds Elbasan Rashani ville det derimot annerledes og utlignet ti minutter senere.

I 2. omgang skjedde omtrent det samme. Kun sju minutter etter hvilen satte Salvesen et nytt langskudd og sikret Godset seieren og videre eliteseriespill. Og for at det ikke skulle være noe tvil satte han like greit sitt tredje for dagen tolv minutter etter.

Feiring

Dermed blir tirsdagens møte med Stabæk rene feiringen å regne for drammenserene. Men allerede lørdag var både Salvesen og trener Henrik Pedersen klare for feiring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer