- Samarbeider ikke med partenere fra en hule i fjellheimen i Afghanistan

Newcastle-eieren selger ikke til bin Laden-familien.

Newcastle-eier Mike Ashley trenger penger og ser etter nye investorer, men han avslår å ha noe med familien til Osama bin Laden å gjøre.

Han innrømmer at han var lettere sjokkert over å høre at saudiarabiske Binladen Group var interessert i å gå inn som investorer i Newcastle.

Det er Osama bin Ladens halvbror, Bakr bin Laden, som leder forretningsimperiet. Han har tatt avstand fra terroristbroren for mange år siden.

- Jo, jeg er desperat etter å få noen nye partnere inn i Newcastle, men jeg tar ikke hva som helst. Derfor kommer jeg i første omgang til å satse på å samarbeide med eventuelle partnere fra Newcastle, og ikke fra en hule i fjellheimen i Afghanistan, sier Ashley.

Han er overbevist om at han skal få Newcastle-skuta tilbake på rett kjøl igjen, for også tidligere har han overvunnet kriser som har vært minst like ille som den klubben er i akkurat nå.

(NTB-AFP)

SAMARBEIDER IKKE MED HVEM SOM HELST: Mike Ashley ser heller for seg et samarbeid med lokale investorer framfor bin Laden-familien. Foto: EPA/Scanpix
SAMARBEIDER IKKE MED HVEM SOM HELST: Mike Ashley ser heller for seg et samarbeid med lokale investorer framfor bin Laden-familien. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
- Samarbeider ikke med partenere fra en hule i fjellheimen i Afghanistan