Du leser nå Dagbladet Pluss
TRENER OG ELEV: Jeremy Wotherspoon er en av tidenes beste skøyteløpere. Nå er han trener for Norges sprintlag på skøyter og får mye av æren for Håvard Holmefjord Lorentzen og resten av det norske lagets store fremgang. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
TRENER OG ELEV: Jeremy Wotherspoon er en av tidenes beste skøyteløpere. Nå er han trener for Norges sprintlag på skøyter og får mye av æren for Håvard Holmefjord Lorentzen og resten av det norske lagets store fremgang. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

Samarbeidet med skøytelegenden har gjort Lorentzen til verdens beste

Vil nærme seg verdensrekord ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært en fantastisk sesongstart for Håvard Holmefjord Lorentzen og det norske skøytelandslaget. Med tre verdenscupseiere på de to første helgene i Heerenveen og Stavanger er bergenseren i praktslag.

- Jeg hadde regnet med å være med i toppen og ut fra hva jeg har levert på trening og hva jeg gjorde i fjor, men at jeg skulle sitte på med tre verdenscupseiere etter to helger er over all forventning, sier Holmefjord Lorentzen til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer