Samarbeidet med skøytelegenden har gjort Lorentzen til verdens beste

Vil nærme seg verdensrekord ...

TRENER OG ELEV: Jeremy Wotherspoon er en av tidenes beste skøyteløpere. Nå er han trener for Norges sprintlag på skøyter og får mye av æren for Håvard Holmefjord Lorentzen og resten av det norske lagets store fremgang. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
TRENER OG ELEV: Jeremy Wotherspoon er en av tidenes beste skøyteløpere. Nå er han trener for Norges sprintlag på skøyter og får mye av æren for Håvard Holmefjord Lorentzen og resten av det norske lagets store fremgang. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært en fantastisk sesongstart for Håvard Holmefjord Lorentzen og det norske skøytelandslaget. Med tre verdenscupseiere på de to første helgene i Heerenveen og Stavanger er bergenseren i praktslag.

- Jeg hadde regnet med å være med i toppen og ut fra hva jeg har levert på trening og hva jeg gjorde i fjor, men at jeg skulle sitte på med tre verdenscupseiere etter to helger er over all forventning, sier Holmefjord Lorentzen til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer