- Samarbeidet vi har er nær perfekt

Ronaldo digger Gareth Bale og Karim Benzema.

SUPERSTJERNER: Cristiano Ronaldo (t.v.) og Gareth Bale er verdens to dyreste fotballspillere. I kveld må superstjernene skinne om det skal slå underdogen og byrivalen Atletico. Foto: Javier Soriano / AFP / NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: Cristiano Ronaldo (t.v.) og Gareth Bale er verdens to dyreste fotballspillere. I kveld må superstjernene skinne om det skal slå underdogen og byrivalen Atletico. Foto: Javier Soriano / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid har et stort håp om å endelig kunne innkassere sin tiende mesterligatittel - den såkalte «La Decima».

For å gjøre det må byrival Atlético overvinnes i Lisboa i kveld.

Der føler Ronaldo seg meget vel.

- Det vil bli veldig spesielt å spille på Benficas bane. Det er en legendarisk stadion for alle i Portugal og for meg. Det er landet mitt og jeg er veldig glad for det, sa Ronaldo om å skulle møte Atlético på portugisisk gress.

- Nær perfekt Men det er ikke bare gresset som får Ronaldo til å føle seg vel før lørdagens mesterligamøte. Han føler at det offensive kavaleriet i Real Madrid aldri har fungert bedre sammen.

- Det samarbeidet vi har er nær perfekt. Karim (Benzema) og Gareth (Bale) er fantastiske spillere og begge er i god form, sier 29-åringen.

Da Real Madrid hentet Bale fra Tottenham i fjor sommer, var mange skeptiske til hvordan de to dyre stjernene ville fungere sammen, men hovedpersonene selv virker tilfredse.

- Selvfølgelig snakker Gareth engelsk, noe jeg også gjør. Ikke alle gjør det. Derfor går vi så godt sammen. Vi har et godt samarbeid. Vi har blitt nære. Jeg liker ham som spiller, og jeg liker ham enda bedre som person, sier Ronaldo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer