Samboeren til Magne Hoseth er kvitt kreften

- Det var en fantastisk beskjed å få, sier han til TV 2.

GLEDELIG BESKJED: Moldes Magne Hoseth forteller at samboeren Monica er kvitt kreften.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GLEDELIG BESKJED: Moldes Magne Hoseth forteller at samboeren Monica er kvitt kreften. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Magne Hoseth har hatt et veldig tøft år. Molde-profilens samboer Monica Eide Møsters har i lengre tid kjempet mot lymfekreften. I dag kan Hoseth fortelle at samboeren er frisk. Det forteller han i et intervju med TV 2.

- Jeg får ikke lov til å si det egentlig, men siden det bare er riksdekkende tv, så kan jeg si det til deg, sier Hoseth til journalisten fra TV 2, før han fortsetter:

- Kreftcellende har sluttet å dele seg. Kreften er borte, men hun må gjennom stråling på nyåret. Jeg fikk en strålende beskjed på tirsdag. Det var en fantastisk beskjed å få. Kjempe førjulsgave, sier Hoseth til kanalen.

Twitter takket Hoseth i kveld for støtten han har fått i den vonde tiden.

- Må alle som har kreft være like heldige som det vi har vært, i forhold til å bli kvitt faenskapen og i forhold til støtte!

Kreften kom tilbake Det var i september i fjor at samboeren fikk beskjeden om at hun var rammet av sykdommen, 16. mai i år ble hun erklært frisk. Men bare to måneder senere, 22. juli, fikk hun og Hoseth vite at kreften var tilbake, mer aggressiv enn noensinne.
- Jeg trodde denne kampen var over. Men det ble noen tøffe ekstraomganger, sa 33-åringen til Romsdals Budstikke den gangen.

- Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle bli så ille. Jeg merker på henne hvor dårlig hun er. Det er helt forferdelig å se at et menneske du elsker så høyt har det så vondt, sa Hoseth.

Han beskriver de siste ti årene som et helvete. Hoseth har mistet faren til kreft, mens moren overlevde sykdommen. Broren Jan Erik havnet i koma etter en alvorlig motorsykkelulykke, og i januar var han nær å miste sin nyfødte sønn.

Følelsesladet cupfinale Det ble derfor en følelsesladet cupfinale mot Rosenborg tidligere denne sesongen. Hoseth lot tårene trille etter cupgullet, da han tenkte på sin kreftsyke samboer.

- Dette er heilt klart min største opplevelse på fotballbanen, i forhold til alt som har skjedd, og emosjonelt. Det er tøft, det er det. Det er tøft å bare stå her og snakke om det, sa en svært rørt Hoseth til Dagbladet.

Magne Hoseth ønsket ikke å kommentere saken ytterligere da Dagbladet var i kontakt med Molde-spilleren i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer