Samboeren til Magne Hoseth er kvitt kreften

- Det var en fantastisk beskjed å få, sier han til TV 2.

GLEDELIG BESKJED: Moldes Magne Hoseth forteller at samboeren Monica er kvitt kreften.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GLEDELIG BESKJED: Moldes Magne Hoseth forteller at samboeren Monica er kvitt kreften. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Magne Hoseth har hatt et veldig tøft år. Molde-profilens samboer Monica Eide Møsters har i lengre tid kjempet mot lymfekreften. I dag kan Hoseth fortelle at samboeren er frisk. Det forteller han i et intervju med TV 2.

- Jeg får ikke lov til å si det egentlig, men siden det bare er riksdekkende tv, så kan jeg si det til deg, sier Hoseth til journalisten fra TV 2, før han fortsetter:

- Kreftcellende har sluttet å dele seg. Kreften er borte, men hun må gjennom stråling på nyåret. Jeg fikk en strålende beskjed på tirsdag. Det var en fantastisk beskjed å få. Kjempe førjulsgave, sier Hoseth til kanalen.

På Twitter takket Hoseth i kveld for støtten han har fått i den vonde tiden.

- Må alle som har kreft være like heldige som det vi har vært, i forhold til å bli kvitt faenskapen og i forhold til støtte!

Kreften kom tilbake Det var i september i fjor at samboeren fikk beskjeden om at hun var rammet av sykdommen, 16. mai i år ble hun erklært frisk. Men bare to måneder senere, 22. juli, fikk hun og Hoseth vite at kreften var tilbake, mer aggressiv enn noensinne. - Jeg trodde denne kampen var over. Men det ble noen tøffe ekstraomganger, sa 33-åringen til Romsdals Budstikke den gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer