Samme dag som Tyson Fury gikk i ringen, opplevde kona marerittet

Paris (28) sa ikke noe til ektemannen før boksekampen var over.

VANT: Tyson Fury slo Sefer Seferi i comebacket i sommer. Samme dag hadde kona en spontanabort som hun holdt hemmelig. Foto: AFP / OLI SCARFF / NTB Scanpix
VANT: Tyson Fury slo Sefer Seferi i comebacket i sommer. Samme dag hadde kona en spontanabort som hun holdt hemmelig. Foto: AFP / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tungvektsbokseren Tyson Fury (30) hadde en forrykende kamp mot amerikanske Deontay Wilder (33) tidlig i desember - en kamp som på kontroversielt vis endte uavgjort.

Hvis vi skrur tilbake tiden seks måneder, så var Fury tilbake i bokseringen for første gang etter et avbrekk på 32 måneder. Da møtte han albanske Sefer Seferi i comebacket, som endte med seier.

Men det Fury ikke visste på tidspunktet, var at kona Paris (28) gikk gjennom et personlig drama den morgenen, samme dag som Fury bokset mot Seferi.

Paris opplevde en tidlig spontanabort, men visste at den nyheten kunne ødelegge ektemannens viktige boksekamp. Så hun bestemte seg for å holde hemmeligheten for seg selv.

- Jeg var åtte uker på vei. Og på kampdagen visste jeg at vi hadde mistet babyen vår, sier Paris i et eksklusivt intervju med engelske Daily Mirror.

Gravid igjen

For Fury var også i ferd med å vinne en annen viktig kamp i livet: kampen mot psykiske helseplager og depresjon.

Kona mente det var for mye som sto på spill denne junidagen.

- Jeg nevnte det ikke for Tyson før han gikk i ringen. Så fortalte jeg det rett etterpå og neste dag dro vi på sykehuset hvor det ble bekreftet, sier Paris videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer