- Sammen er vi dynamitt

- Sammen er vi dynamitt! slår Kovacs fast og kikker bort på spisskollega Årst. I går herjet den råsterke duoen med Glimt-forsvaret i 90 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bodø (Dagbladet): Terje Skarsfjord legger ikke skjul på at han oppfatter TILs triumftog som en personlig revansj. Med en spissduo som Ole Martin Årst og Peter Kovacs, er det all grunn til å tro at 61-åringen kan fortsette jubelen. Og Årst scoret endelig i toppserien - for første gang siden han forlot Tromsø etter 97-sesongen.

Noe av det første Terje Skarsfjord gjorde da han overtok den synkende TIL-skuta, var å legge om fra 4-3-3 til 4-4-2 og slå fast at Årst og Kovacs skulle spille på topp.

- Alle spillere må brukes der de har sin spesialkompetanse. Både Ole Martin og Peter er rene spisstyper. Å presse én av dem ut på kanten er ingen vits, mener Skarsfjord.

«Hard feelings»

Åtte kamper før slutt i den fatale 2001-sesongen, ble genierklærte Terje Skarsfjord kastet som TIL-trener. Mannen som var blitt forært «livstidskontrakt» et års tid i forveien, ble sittende og jobbe med klubbens strategiplan samt speide etter eksterne talenter.

Inntil klubbledelsen for et par uker siden børstet støv av 61-åringen og dyttet ham tilbake ut i rampelyset. Som klubbens nye redningsmann. «Skars» sier:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer