Sammen i Bergen og Tertnes

Tertnes-stjernen Mia Hundvin (22) spiller etter all sannsynlighet på samme lag som venninna Camilla Andersen (26) neste sesong.

Fredag skal Tertnes-ledelsen i møte med en sponsor som skal har sagt seg villig til å betale lønna til den danske landslagsspilleren.

{ndash}Da skal de siste detaljene spikres. Og vi er optimistiske og tror dette vil gå i orden, bekrefter Tertnes' presseansvarlig Lars Riis Ellingsen overfor Dagbladet.

Mia Hundvin og Camilla Andersen har utviklet et nært vennskap i løpet av det siste året, og vil bli to spennende profiler i Bergens-klubben.

Sterkt lag

Mia Hundvin er den desidert mest profilerte bergenseren, og ble nærmest kjendis over natta da hun i fjor uttalte at hun ville vurdert å stille opp til fotografering for norske Playboy, hvis betalingen var god nok.

På det norske håndballandslaget har hun også markert seg. I VM-finalen mot Frankrike scoret hun fem mål i en kamp Norge måtte ha fire ekstraomganger for å avgjøre.

Camilla Andersen er den store stjernen på det danske landslaget, etter at Anja Andersen ble tvunget til å legge opp på grunn av hjerteproblemer. Camilla trente en økt med Tertnes i slutten av oktober. Det meste stemte for Fredriksberg-spilleren.

Gratis
Camilla Andersen har en klausul i kontrakten med Fredriksberg som sier at hun kan gå gratis til en utenlandsk klubb etter sesongslutt. Uansett vil den danske stjernen bli dyr for Tertnes.


Camilla er nyutdannet innen reiseliv og tjener samlet rundt en halv million kroner ved å spille i Fredriksberg og arbeide i et lokalt reisebyrå.
Ifølge Bergensavisen krever hun like mye for å skrive kontrakt med Tertnes.
-For oss er det viktig at en ekstern sponsor står for det økonomiske. Vi har ikke økonomi til å lønne Camilla selv, sier Lars Riis Ellingsen.
Bækkelaget har også hatt følere ute etter sin tidligere spiller, men Camilla har selv gitt uttrykk for at bare Tertnes er interessant i Norge.

Kjersti håper

Kjersti Grini vet ennå ikke om hun fortsetter i Tertnes etter denne sesongen. Men innrømmer at Camilla Andersen vil være en god grunn til å bli i bergensklubben.
-Jeg tror Tertnes kan være en gullfavoritt neste sesong uavhengig av om Camilla kommer eller ikke. Men med henne på plass vil det garantert bli mye moro i Tertnes.
-Hun er en fantastisk spiller, og det vil være kjempegøy om hun kommer, sier Kjersti Grini til Dagbladet.

PÅ LAG: Mia og Camilla er gode venner også utenfor banen.
TIL NORGE: Danske Camilla Andersen kommer etter all sannsynlighet til å spille for norske Terntnes neste sesong.