<strong>UNITED-KLAR:</strong> Donny van de Beek i aksjon for Ajax. Nå fortsetter karrieren i Manchester United. Foto: NTB Scanpix
UNITED-KLAR: Donny van de Beek i aksjon for Ajax. Nå fortsetter karrieren i Manchester United. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetslivet til den nye United-stjernen blomstrer:

Sammen med Arsenal-legendens datter

Donny van de Beek (23) er klar for et eventyr under Ole Gunnar Solskjær. Til Manchester tar han med seg kjæresten Estelle (24), datteren til Arsenal-legende Dennis Bergkamp.

Publisert
Sist oppdatert

De to har vært et par i cirka ett år, og har flere ganger vist fram sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier.

Estelle er 24 år, og ble født i London, hvor pappa Dennis var en av de store stjernene på Arsenal. Hun vokste opp med å heie på faren fra tribuneplass på Highbury, og fikk se ham løfte Premier League-trofeet hele tre ganger.

TREFFSIKKER: Ole Gunnar Solskjær imponerer på trening før sesongstart. Video: Twitter Vis mer

- Så stolt av deg

Men nå virker det som hun har byttet favorittlag - til Manchester United - etter kjærestens overgang verdt 460 millioner.

- Jeg er så stolt av deg, min kjære. For alt du har oppnådd hittil, og alt du vil klare i framtida. Jeg vil alltid være ved din side og støtte deg. Kan ikke vente til å dra tilbake til England med deg, og leve ut drømmen, skriver Estelle i et Instagram-innlegg, hvor hun har lagt ved et bilde av seg og van de Beek.

Heller ikke pappa Bergkamp virker bitter over at svigersønnen har valgt erkerivalen Manchester United. Han har kommentert bilde med to hjerter.

Hadde Bergkamp som trener

Etter spillerkarrieren jobbet Bergkamp flere år som trener i Ajax-systemet. Han var assistenttrener under Frank de Boer, som i 2015 ga van de Beek Ajax-debuten. Men historien deres går enda lenger tilbake.

Bergkamp var nemlig van de Beeks trener på 10-årslaget i den nederlandske storklubben. 23-åringen har også avslørt at han har fått råd av svigerfaren.

<strong>BERØMT FAR:</strong> En seks år gammel Estelle nede til høyre, sammen med med pappa Dennis og mor Henrietta i Islington, hvor Arsenals Premier League-seier ble feiret. Foto: NTB Scanpix.
BERØMT FAR: En seks år gammel Estelle nede til høyre, sammen med med pappa Dennis og mor Henrietta i Islington, hvor Arsenals Premier League-seier ble feiret. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Han er en legende i England, og vet akkurat hvordan det er å spille i Premier League. Han forteller meg at det er utrolig morsomt, men også veldig tøft, jeg forbereder meg på det, har van de Beek sagt til den nederlandske avisa De Telegraaf.

Ruben Jongkind har vært sjef for akademiet i Ajax, og fortalte nylig til Manchester Evening News om hvordan Bergkamp tidlig fikk øynene opp for det som seinere har blitt hans svigersønn.

- Dennis sa at denne spilleren kommer til å bli stor, du må jobbe individuelt med ham selv. Han hadde styrken, men manglet finessen på den tiden, det jobbet vi med, forklarte Jongkind til Manchester-avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer