Sammenbrudd for Ronaldo?

Dramatikken i gårsdagens VM-finale startet lenge før avspark, da Brasils lag ble offentliggjort med Ronaldo som reserve. Superspissen kom på banen og spilte hele kampen, men etterpå ble det spekulert i at Ronaldo hadde et nervøst sammenbrudd før kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasil oppga flere motstridende forklaringer på oppstyret rundt Ronaldo, først at han måtte på sykehus på grunn av en ankelskade og så at han fikk magesjau etter lunch.

Roberto Carlos har vært 21-åringens romkamerat under de 55 dagene laget har vært i Frankrike.

- Ronaldo ønsket å spille, men han var deprimert. Han har vært under mer press enn noen annen i verden, og det som skjedde i dag har gått sterkt inn på ham. Jeg håper alle vil la ham være i fred, sa Roberto Carlos.- Klokka fire i ettermiddag ble han plutselig syk. Han er 21 år gammel og har millionkontrakter. Det var åpenbart at noe slikt kunne skje, sa han.

Traumatisk

Landslagssjef Mario Zagallo sa etter kampen at laget ble kraftig påvirket av Ronaldos problemer. - Det var et traumatisk sjokk for oss. Ronaldo var ikke i stand til å spille, men vi brukte ham

likevel etter at han viste tegn til bedring. I hele kampen lurte jeg på om jeg skulle bytte ham ut.

Da da lagoppstillingen ble distribuert på pressetribunen, manglet Ronaldos navn. Edmundo var satt opp i stedet. Det førte til glødende telefonlinjer, for ikke å snakke om farlig høyt lydnivå da Brasils tv- og

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer