VIDUNDERBARN: Juventus-spiller Paulo Dybala kommer til å ha mange øyne rettet mot seg i mesterligakampen mot Barcelona tirsdag. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via AP/NTB scanpix
VIDUNDERBARN: Juventus-spiller Paulo Dybala kommer til å ha mange øyne rettet mot seg i mesterligakampen mot Barcelona tirsdag. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via AP/NTB scanpixVis mer

Sammenlignes med Messi: Barcelona frykter vidunderbarnet

Paulo Dybala sammenlignes med Messi og skal være ønsket av motstanderen. Argentineren er mannen Barcelona frykter mest av alt foran kveldens mesterligamøte.

Tirsdagens storkamp i mesterligaen mellom Barcelona og Juventus er en mulighet for Dybala til å bevise at han holder nivået som trengs for å være helt i toppen. Og Dybalas kvaliteter og Juventus gjør Barcelona-trener Ernesto Valverde bekymret.

- Vi vet at han (Dybala) er en viktig spiller for laget sitt, i Europa og i verden. Jeg frykter Juventus for lagets kontinuitet, for hva de har gjort og for hvordan de spiller. Det gjør meg urolig, sier Valverde.

Også Barcelona-keeper, Marc-André ter Stegen frykter Dybala og sier argentineren kan utgjøre forskjellen mellom tap og seier tirsdag.

Begge lagene har full pott etter tre kamper i sine respektive ligaer. Og Dybala har i likhet med Messi funnet veien til nettmaskene fem ganger. Etter den imponerende sesongstarten er Dybala allerede ryktet bort fra Juventus, og Barcelona skal være en av flere beilere.

Tirsdagens kamp på Camp Nou i Barcelona er en reprise på mesterligafinalen i 2015 da Barcelona vant 3–1 i Berlin. Juventus var også i fjorårets finale, da ble det 1-4 tap mot Real Madrid i Cardiff. På veien dit slo de Barcelona 3-0 sammenlagt i kvartfinalen.

Mario Mandzukic er ikke med i Juventus-troppen som reiser til Spania. Heller ikke Sami Khedira, Giorgio Chiellini, Benedikt Höwedes og Claudio Marchisio er ute. I tillegg har Leonardo Bonucci forlatt laget til fordel for Milan.

I Barcelona ser det bedre ut. Sergi Roberto ser trolig tilbake etter å ha gått glipp av 5-0-seieren mot Espanyol.

- Vi er i god form. Vi vant 5-0 sist kamp, men det gir oss ingen garantier, sier Barcelona-trener Valverde.

(NTB)