FIKK IKKE TID: Ståle Solbakken mistet jobben som Wolverhampton-manager i januar. - Han prøvde å få oss til å spille, sier Wolves-spiss Kevin Doyle. Foto: Jørn H. Moen
FIKK IKKE TID: Ståle Solbakken mistet jobben som Wolverhampton-manager i januar. - Han prøvde å få oss til å spille, sier Wolves-spiss Kevin Doyle. Foto: Jørn H. MoenVis mer

Sammenlikner Solbakken med Liverpools manager

- Jeg likte virkelig Ståle, sier Wolves-spiss Kevin Doyle.

Sparkingen av Ståle Solbakken har ikke hjulpet for Wolverhampton. Kevin Doyle mener nordmannen burde ha fått mer tid i klubben.

Solbakken måtte gå på nyåret etter en tung første halvdel av sesongen. Dean Saunders overtok som manager, men heller ikke han har klart å løfte Wolverhampton.

Klubben ligger nå under nedrykksstreken i mesterskapsserien.

- Jeg likte virkelig Ståle. Det var tøft. Jeg sammenlignet det med da Brendan Rodgers tok over for Steve Coppell i Reading. Han prøvde å endre på lagets spillemåte og fikk sparken, og se hvor han er nå (Liverpool), sier Kevin Doyle til lokalavisen Express & Star.

VAR TØFT: Kevin Doyle «likte virkelig» Ståle Solbakken. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
VAR TØFT: Kevin Doyle «likte virkelig» Ståle Solbakken. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer

- Med Ståle var det veldig likt. Han prøvde å få oss til å spille, og kanskje hadde vi ikke spillerne eller så hadde vi ikke tiden og tålmodigheten til å sette oss inn i det. Noen ønsker å spille på en måte, andre på en annen. Noen liker managerens treningsøkter, andre ikke. Men du må tenke større enn det. Du spiller for klubben, ikke manageren, mener Doyle.

Wolverhampton har hatt fire managere på elleve måneder. For Doyle frister det ikke å satse på en managerkarriere.

- Hele greia har gjort at jeg ikke vil bli manager. Hvis du spør mange av Wolves-spillerne, sier de det samme, mener Doyle.

(NTB)