Sammenlikner Solskjær med Sir Alex Ferguson

Robin van Persie mener nordmannen er en perfekt manager for Manchester United og ber om tålmodighet etter den svake sesongavslutningen.

RETT MANN: Ole Gunnar Solskjær får full støtte av Robin van Persie. Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith /NTB Scanpix
RETT MANN: Ole Gunnar Solskjær får full støtte av Robin van Persie. Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Robin van Persie takket for seg på fotballbanen etter årets sesong i Eredivise var ferdig. Den nederlandske spissen avsluttet karrieren der han startet den, hjemme i Feyenoord i Rotterdam.

Van Persie kan se tilbake på en flott karriere. Høydepunktet kom i 2012/13-sesongen, da han var den store spilleren i sir Alex Fergusons avskjedssesong, da Manchester United vant sitt foreløpig siste seriemesterskap.

Siden Ferguson forlot Manchester United klubben ikke vært i nærheten av å kjempe om en ny tittel. Managerne har kommet og gått, Ole Gunnar Solskjær er nå den fjerde fast ansatte manageren på de siste seks åra.

- Perfekt match

Selv om sesongavslutningen var grusom og Manchester United sleit etter at Solskjær fikk jobben permanent, mener mannen som ble toppscorer sist Manchester United løftet PL-trofeet at nordmannen er et godt valg i sjefsstolen og at den norske manageren må få tid på seg.

- Jeg mener det er en perfekt match, de har bare en dårlig periode nå. Før var det normalt at trenere fikk tid. Nå, om du taper seks kamper, er du ferdig. Er det løsningen? Du må gi noen tid, særlig om det er en gutt fra klubben, sier van Persie i et intervju med BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer